Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα και το Impact Hub Athens είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη διοργάνωση του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας Start Tel Aviv 2017, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 5 Ιουλίου 2017 στην Αθήνα!

Το Start Tel Aviv είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός, που διεξάγεται με πρωτοβουλία του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ και του Tel Aviv Global, συγκεντρώνοντας καινοτόμες επιχειρήσεις από 30 διαφορετικές χώρες και προσφέροντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το πρωτοποριακό startup οικοσύστημα του Τελ Αβίβ. Φέτος, το Start Tel Aviv καλεί startup επιχειρήσεις από τον ευρύτερο τομέα της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και της αστικής ανάπτυξης. Το βραβείο είναι μια εντατική, πενθήμερη εκπαιδευτική εμπειρία στην καρδιά του Τελ Αβίβ, κατά τη διάρκεια του συναρπαστικού και καινοτόμου DLD Tel Aviv Innovation Festival, στις 3-7 Σεπτεμβρίου 2017. Ο νικητής από την Ελλάδα μαζί με 30 νικητές από επιλεγμένες χώρες -όπου διεξάγεται ταυτόχρονα ο διαγωνισμός,- θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε μια ειδικά σχεδιασμένη για αυτούς εκπαίδευση και να γνωρίσει από κοντά το επιχειρηματικό οικοσύστημα στο Τελ Αβίβ.

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ;

Ελληνικές startups από τους τομείς της κοινωνικής επιχειρηματικότητας και/ή της αστικής ανάπτυξης (ICT, IOT, web, mobile technology σε πρώιμα στάδια χρηματοδότησης) που έχουν ως αποστολή «να κάνουν το κόσμο καλύτερο».

Οι εκπρόσωποι της κάθε ομάδες θα πρέπει να είναι μεταξύ 25-37 ετών.

Η ομάδα πρέπει να έχει ένα πρωτότυπο, το οποίο να μπορεί να παρουσιάσει.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι οι ιδρυτές ή/και οι διευθύνοντες της εταιρείας (όχι υπάλληλοι).

Εταιρείες με έμφαση στην καινοτομία και την επιχειρηματικότηα, ελκυστικές προς τα ΜΜΕ.

Ανεξάρτητες εταιρείες (όχι θυγατρικές).

Ο νικητής πρέπει να μιλά Αγγλικά.

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ:

Ο νικητής κερδίζει ένα ταξίδι στο Τελ Αβίβ με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Οι νικητές από τις 30 επιλεγμένες χώρες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό, θα συναντηθούν για μία εβδομάδα στο Τελ Αβίβ. Θα συμμετάσχουν σε διαλέξεις, σεμινάρια και συναντήσεις, σε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα 5 ημερών ειδικά για αυτούς, στο πλαίσιο του DLD Tel Aviv Innovation Festival.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ