Η ΕΨΑ, συνδυάζοντας την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα με την καινοτομία, απέσπασε δύο τιμητικές διακρίσεις, Επώνυμου Ελληνικού Προϊόντος και Καινοτόμου Προϊόντος στα Βραβεία «Made in Greece2017».

Στο πέρασμα των χρόνων, διατηρώντας τη «μυστική» συνταγή της Λεμονάδας, την ποιότητα των πρώτων υλών, παράλληλα με το μεράκι, εκσυγχρονίστηκε και απέκτησε διαχρονική αξία. Μια ιστορία ΛΕΜΟΝΑΔΙΚΗ. Η ΕΨΑ είναι ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, παρευρέθηκε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΨΑ, κύριος Μιχάλης Τσαούτος, ο οποίος παρέλαβε και τις διακρίσεις.

Τα Made in Greece Awards διοργανώνονται κάθε δύο χρόνια από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειάς της για τη διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας, που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων, βασισμένων στην ποιότητα, την καινοτομία, τη διαφοροποίηση, τις στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά σήματα (brand names).

Η ΕΨΑ έχει λάβει ξανά τιμητικές διακρίσεις το 2015 για τα προϊόντα της.

Δείτε τη συνέντευξη της Διευθύνουσας Συμβούλου της ΕΨΑ, Πένυς Τσαούτου.