Το Digitized είναι μια σειρά από εκδηλώσεις ψηφιακής δημιουργικότητας που περιλαμβάνει εργαστήρια και ένα συνέδριο που πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο στην Αθήνα. Σκοπός του είναι να συγκεντρώσει, να ενημερώσει και να εμπνεύσει την κοινότητα του ψηφιακού σχεδιασμού.

Στο ένατο έτος του, το Digitized είναι ένα δυναμικό και συναρπαστικό γεγονός που πάντα καταφέρνει να συγκινήσει το ακροατήριό του. Στις τελευταίες οκτώ εκδόσεις του, το Digitized φιλοξένησε μια εκπληκτική ομάδα της «ψηφιακή ελίτ» που περιλαμβάνει ονόματα όπως Google Creative Lab, Fantasy Interactive, Serial Cut, Media Monks, Unit9, Brendan Dawes, R/GA, North Kingdom, Superhero Cheesecake, Artificial Rome, Carlos Ulloa, Hellohikimori, Stinkdigital, Idean and Hi-ReS!

Το Digitized έχει γίνει η μεγαλύτερη συνάντηση ψηφιακού σχεδιασμού στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Έτσι εάν ενδιαφέρεστε για έννοιες όπως η χρηστικότητα και ο σχεδιασμός, αλλά και αν θέλετε να συναντηθείτε και να αλληλεπιδράσετε με τη σχετική κοινότητα, αγοράστε το εισιτήριό σας τώρα!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ: https://www.digitized.gr/