Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A), αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των μελών του, διοργανώνει Φορολογικό και Νομικό Workshop για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σε συνεργασία με την Δικηγορική Εταιρεία Κυριακίδης-Γεωργόπουλος με θέμα: «Χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης – Δίκαιο & Ηλεκτρονικό Εμπόριο».

Το Workshop θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/02/2020 στο OTEACADEMY με δωρεάν συμμετοχή για όλα τα στελέχη των ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Στόχος του προγράμματος είναι να καλύψει την ανάγκη ενημέρωσης υφιστάμενων και νέων επιχειρήσεων για επίκαιρα νομικά και φορολογικά θέματα που άπτονται του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Απευθύνεται σε φυσικά και νομικά πρόσωπα που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο, σε ιδιοκτήτες e-shops, e-commerce managers,digital marketers, νομικούς και φορολογικούς συμβούλους επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που συμμετέχει στην αγορά του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και που επιθυμεί να λάβει σωστή νομική και φορολογική καθοδήγηση για όλα τα νέα δεδομένα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από έμπειρους και εξειδικευμένους νομικούς και φορολογικούς συμβούλους, πάνω σε κρίσιμα ζητήματα, θα γίνει ανταλλαγή απόψεων, σκέψεων και εμπειριών για τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που παρουσιάζει ο κλάδος του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και θα συζητηθούν οι προοπτικές εξέλιξης του κλάδου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό καθώς και οι ενδεχόμενες επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στην επιχειρηματική καθημερινότητά τους.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.