Σύμφωνα με αναφορές, αλλά και δήλωση του CEO της εταιρείας, το eBay είναι ανοιχτό στην υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων ως τρόπου πληρωμής, ενώ εξετάζει και τρόπους προσθήκης NFT (Non-Fungible Tokens) στην πλατφόρμα του.

Καθώς τα cryptos γίνονται mainstream, ένας αυξανόμενος αριθμός εταιρειών αρχίζει να τα αποδέχεται ως μέθοδο πληρωμής. Μέχρι πρόσφατα αγνοήθηκαν από μεγάλες εταιρείες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όμως τώρα λαμβάνονται υπόψη όλο και πιο συχνά.

Για παράδειγμα, η Tesla δέχεται πληρωμές σε bitcoin για τα οχήματά της, η Visa και η Mastercard επεκτείνουν τη στήριξή τους στα κρυπτονομίσματα, ενώ η PayPal από πέρυσι άρχισε να επιτρέπει στους πελάτες της να αγοράζουν, να πωλούν και να διατηρούν κρυπτονομίσματα στα διαδικτυακά πορτοφόλια της.

“Εξετάζουμε πάντα τις πιο σχετικές μεθόδους πληρωμής και θα συνεχίσουμε να αξιολογούμε τα ενδεχόμενα. Δεν έχουμε άμεσα σχέδια, αλλά τα κρυπτονομίσματα είναι κάτι που παρακολουθούμε”, ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος του eBay, Jamie Iannone, σε πρόσφατη δήλωσή του στο Reuters.

Δείτε περισσότερα εδώ.