Η συνιδρυτής του «Clio Muse», Δάφνη Τσεβρένη, και η επικεφαλής περιεχομένου της εταιρείας, Χριστίνα Νταλταγιάννη, θα συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική εκδήλωση του Het Griekse Huis στο Ρότερνταμ «Ελλάδα 2021: Παρελθόν+Παρόν=Μέλλον» το Σάββατο, 27 Μαρτίου.

Το «Ελλάδα 2021: Παρελθόν+Παρόν=Μέλλον» διοργανώνεται στην Ολλανδία με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (1821), από τον Het Griekse Huis στο Ρότερνταμ, σε συνεργασία με την Ελληνική Πρεσβεία στη Χάγη, το Τμήμα Νεολληνικών Σπουδών και Έδρα της Μαριλένας Λασκαρίδη Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ, το χορευτικό συγκρότημα «Κανελόριζα» και το ΑΧΕΠΑ Ολλανδίας.

Η κα Νταλταγιάννη θα παρευρεθεί στην επιτροπή των ομιλητών με τον τίτλο “Ελλάδα & Ολλανδία: Πολιτιστική Διπλωματία στον απόηχο της Ελληνικής Επανάστασης.” Η ομιλία της θα επικεντρωθεί στο ολλανδικό φιλελληνικό κίνημα, και στον ευεργετικό ρόλο του στον ελληνικό πόλεμο της ανεξαρτησίας μέχρι το 1829 εκ μέρους της Βασιλικής Πρεσβείας της Ολλανδίας στην Αθήνα. Θα παρουσιάσει την άνοδο και την παρακμή του ολλανδικού φιλελληνικού κινήματος χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ψηφιακή περιοδεία Clio Muse.

Η κα Τσεβρένη θα συμμετάσχει σε μια ομάδα συζήτησης μαζί με τον Γιάννη Κανελλόπουλο, ιδρυτή του Code4thought, την Μελίνα Ταπραντζή, Ιδρυτή του WiseGreece, τον Πρόδρομο Τσιάβο, Επικεφαλή Ψηφιακής Πολιτικής και Ανάπτυξης στο Ίδρυμα Ωνάση και τον Ηρακλή Παπαθεοδώρου, Συντονιστή Ψηφιακής & Καινοτομίας στο Ίδρυμα Ωνάση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Zoom από τη 13:00μμ έως τις 19:3μμ. Οι συζητήσεις θα πραγματοποιηθούν στα ελληνικά.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα και εγγραφές, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της εκδήλωσης στο Facebook.