Στις 11 Μαρτίου 2020, στο Befinnovative (Πειραιώς 74 Μοσχάτο), η Κατερίνα Πραματάρη, partner του Uni.Fund, σας μαθαίνει πώς να προσεγγίζετε επιχειρηματικά κεφάλαια και πόρους. Το Uni.Fund είναι μια νέα ελληνική επενδυτική πρωτοβουλία με αρχικό κεφάλαιο προς επένδυση 30 εκατ. ευρώ, το οποίο προέρχεται κατά 90% από το Υπερταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών Equifund και κατά 10% από άλλους ιδιώτες επενδυτές.

Ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2018 με προσανατολισμό στην καινοτομία (Innovation Window) και τη μεταφορά τεχνολογίας (Techonogy Transfer). Στόχο έχει την αξιολόγηση και χρηματοδότηση επιχειρήσεων σε pre-seed και seed στάδια που δραστηριοποιούνται στον χώρο της πληροφορικής, του ηλεκτρονικού επιχειρείν και στον ευρύτερο τεχνολογικό τομέα, καθώς και η ανάδειξη του δυναμικού προς επιχειρηματική αξιοποίηση που υπάρχει στα ελληνικά Πανεπιστήμια και στα Ερευνητικά Κέντρα.

Η Κατερίνα Πραματάρη έχει εκτεταμένη επιχειρηματική εμπειρία, είναι ιδρύτρια δύο τεχνολογικών start-ups και Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) και επιστημονική υπεύθυνος της ερευνητικής ομάδας ELTRUN-SCORE (Supply Chain and Demand Management, Collaboration and Electronic Services). Έχει Διδακτορικό Δίπλωμα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στα Πληροφοριακά Συστήματα από το ίδιο Πανεπιστήμιο.

Είναι από τις βασικές ιδρύτριες του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (Athens Center for Εntrepreneurship and Innovation), ενός κορυφαίου προγράμματος που έχει βραβευτεί για τη γεφύρωση του επιχειρηματικού κόσμου με τα Πανεπιστημιακά start-ups. Τα τελευταία χρόνια έχει στηρίξει πάνω από 200 ομάδες στη συγκέντρωση του κεφαλαίου τους και έχει υπάρξει από τους σημαντικότερους εμπνευστές και υποστηρικτές ποικίλων δραστηριοτήτων που προωθούν την επιχειρηματικότητα των νέων.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.