Δυο ελληνικές εταιρείες, μέλη της εθνικής συμμετοχής διακρίθηκαν στη διεθνή έκθεση κοσμήματος και πολυτίμων λίθων JCK & LUXURY, που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λας Βέγκας.

Η “Apostolos Jewellery” διακρίθηκε στην design category της Luxury Design Awards και η “Dimitrios Exclusive” (Kapsaskis Dim. & SIA OE), στην JCK Jewelers’ Choice Awards.

Η πρόσφατη, εξαιρετική αυτή ελληνική επιτυχία έρχεται να πλαισιώσει την προσπάθεια 14 ελληνικών επιχειρήσεων που συμμετέχουν για δεύτερη συνεχή χρονιά στην έκθεση, η οποία αποτελεί θεσμό για την κοσμηματική τέχνη και το εμπόριο.

Με ένα εκτεταμένο πρόγραμμα επικοινωνίας που έχει εκπονήσει ο Enterprise Greece με τη συνεργασία της asap Athens, υπό τον γενικό τίτλο Greek Jewels και με μια σειρά σύγχρονων εργαλείων και δράσεων, που στοχεύουν στην γνωριμία των ελληνικών επιχειρήσεων και της νέας γενιάς των σχεδιαστών τους, με τον ειδικό τύπο αφενός και τους καταναλωτές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αφετέρου, οι ελληνικές επιχειρήσεις υποδέχονται το κοινό της έκθεσης.

Ανάμεσα στους επισκέπτες της διοργάνωσης – η οποία τις δυο πρώτες ημέρες της λειτουργίας της είναι κλειστή στο κοινό – ήταν και ο Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής, συνταγματικής δημοκρατίας της Μποτσουάνα, κ. Mokgweetsi Masisi (δείτε φωτογραφία από την επίσκεψη στο ελληνικό περίπτερο).