Πιστεύετε στην επαγγελματική ανάπτυξη των γυναικών και στην αξία του να υποστηρίξουμε όσο το δυνατόν περισσότερες φοιτήτριες, άνεργες, νέες επιχειρηματίες;

Αν ναι, μπορείτε στο τέλος αυτής της δύσκολης χρονιάς να βοηθήσετε να ενδυναμωθούν ακόμα περισσότερες γυναίκες που πλήττονται δυσανάλογα από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Το Women On Top ξεκίνησε την πρώτη καμπάνια crowdfunding με τίτλο «Women On Top: Χτίζουμε μαζί ένα νέο εργαλείο ενδυνάμωσης των γυναικών»  με στόχο να φτιάξει μια σύγχρονη, εύχρηστη ψηφιακή πλατφόρμα mentoring για να μεγιστοποιήσει τον αντίκτυπο της δράσης αυτής στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Και για τον σκοπό αυτό, χρειάζεται τη βοήθειά μας, καθώς η ανάγκη των ωφελούμενών για mentoring γίνεται όλο και πιο έντονη και συχνή. Έτσι, για να συνεχίσει το Women On Top, να υποστηρίζει όλο και περισσότερες γυναίκες να γίνουν αυτό που θέλουν να είναι, χρειάζεται μια πιο γερή βάση.

Μπορείτε να βοηθήσετε συνεισφέροντας στην καμπάνια ατομικά, με ένα μικρό ή μεγάλο ποσό, ή εταιρικά, με ένα χορηγικό πακέτο, το οποίο θα βοηθήσει στο να φτιαχτεί μια σύγχρονη, εύχρηστη ψηφιακή πλατφόρμα που θα κάνει την εύρεση της κατάλληλης μέντορα πιο εύκολη, γρήγορη και αποτελεσματική, θα βελτιώσει τις δεξιότητες των εθελοντριών και θα κάνει το mentoring πιο προσιτό για ακόμα περισσότερες γυναίκες. Ανάλογα με το ποσό συνεισφοράς, προσφέρονται τα ανάλογα ανταποδοτικά οφέλη.

Μάθετε περισσότερα εδώ.