Ένα μήνυμα κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας στέλνει η ΕΨΑ με την πρωτοβουλία «Messageonabottle», που έχει στόχο την οικονομική ενίσχυση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων ΑγκαλιάΖΩ, Θεόφιλος και Παιδικά Χωριά SOS. Συνολικά 103 κλασικά μπουκάλια αναψυκτικού μετατράπηκαν σε μικρά έργα τέχνης, τα οποία δημοπρατούνται στην ιστοσελίδα www.messageonabottle.gr

Στις υπογραφές διακρίνει κανείς τα ονόματα δημοφιλών Ελλήνων αλλά και ξένων προσωπικοτήτων –όπως η JenniferLopez!– ή γνωστών εντύπων. Με τιμή εκκίνησης τα 25 ευρώ για κάθε μπουκάλι, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταχωρίσουν ηλεκτρονικά την προσφορά τους μέχρι τις 30/6/2015. Οι τυχεροί πλειοδότες θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στο e-mail που θα δηλώσουν. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η ΕΨΑ θα διπλασιάσει το ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί από την πώληση των συλλεκτικών μπουκαλιών και θα το μοιράσει στις τρεις ΜΚΟ.

Μάθετε περισσότερα για την ΕΨΑ, την ελληνική βιομηχανία παραγωγής αναψυκτικών και χυμών που γιόρτασε το 2014 τα 90 χρόνια από την ίδρυσή της, μέσα από την παρουσίαση της διευθύνουσας συμβούλου, Πένυς Τσαούτου εδώ.

huff-post ira-media jennifer-lopez plessasPAN_0169 PAN_0190