Οι νέες ανάγκες που προκύπτουν από την μετά-COVID περίοδο έχουν δημιουργήσει νέες συνήθειες και νέους κανονισμούς, όπως μείωση των στενών επαφών και αυστηρούς κανόνες μετακίνησης και υγιεινής.

Η ανάγκη προστασίας από τον ιό έχει μεταβάλει το τρόπο που εργαζόμαστε, ασκούμαστε, καταναλώνουμε, ερχόμαστε σε κοινωνικές επαφές. Επίσης άλλαξε και ο τρόπος που αξιοποιούμε τον ελεύθερο χρόνο μας, και κυρίως ο τρόπος που ταξιδεύουμε. Κυρίαρχη σημασία έχει η τήρηση των αποστάσεων και η μείωση των επαφών κατά τις συναλλαγές.

Οι επιχειρήσεις πρέπει να σκεφθούν πολύ σοβαρά την οικονομία με ελάχιστες επαφές (Low touch economy) που επικράτησε μετά την πανδημία και να αποφασίσουν τον ρόλο που πρέπει να αναλάβουν για να προσαρμοστούν κατάλληλα και να εξασφαλίσουν την υγειονομική ασφάλεια των πελατών τους.

Η έρευνα των ειδικών του Board of Innovation επιβεβαιώνει πως το Low Touch Economy ήρθε για να μείνει. Πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και να επενδύσετε στα θετικά χαρακτηριστικά της χωρίς να επηρεαστείτε από τα μειονεκτήματά της; Ποια είδη επιχειρήσεων έχουν επωφεληθεί από την παρούσα κατάσταση και πώς μπορείτε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που απαντά η εν λόγω έρευνα, και την οποία μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε εδώ.