Οι συνιδρυτές της ΕΡΓΟΝ, Θωμάς και Γιώργος Δούζης, και η ομάδα τους εγκαινίασαν ένα νέο κατάστημα με το όνομα Αγορά στον αριθμό 42 της οδού Παύλου Μελά, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, της πόλης από την οποία ξεκίνησε το όλο εγχείρημα που αριθμεί πλέον εννέα Deli & Restaurants ΕΡΓΟΝ σε 3 χώρες (Ελλάδα, Αγγλία και Βέλγιο), περίπου 150 συνεργάτες παραγωγούς  και περισσότερα από 1.300 επώνυμα προϊόντα.

Στο χώρο του παλιού κινηματογράφου ΡΙΒΟΛΙ, έκτασης 1.000 τετραγωνικών μέτρων, η Αγορά συνδυάζει όχι μόνο παντοπωλείο και μεζεδοπωλείο, αλλά επίσης φούρνο, ιχθυοπωλείο, κρεοπωλείο, μανάβικο και το πρωτοποριακό 3rd Wave Coffee σε συνεργασία με την εταιρεία καφέ Taf. Στον όροφο θα διοργανώνονται μαθήματα μαγειρικής, αλλά και εκθέσεις, παρουσιάσεις, γευστικές δοκιμές νέων προϊόντων κ.ά.

Περισσότερο από ένα απλό κατάστημα, η Αγορά συνιστά έναν εντυπωσιακό γαστρονομικό προορισμό, όπου η ΕΡΓΟΝ παρουσιάζει συνολικά τη φιλοσοφία της φιλοσοφία και επιχειρεί να τη μεταδώσει στον κόσμο που αγαπάει τόσο την ποιότητα στο φαγητό, όσο και τις νέες ιδέες.

Δείτε τον Θωμά Δούζη να εξηγεί το όραμα της εταιρείας εδώ.

IMG_1952 IMG_1979