Στις 23 και 24 Νοεμβρίου, το SingularityU Greece φέρνει ένα Mixed Reality συνέδριο στην Ελλάδα και για πρώτη φόρα στην Ευρώπη.

Πριν δυο χρόνια, το SingularityU Greece έφερε την επανάσταση των εκθετικών τεχνολογιών στην Ελλάδα, μέσα από ένα συνέδριο που άλλαξε τα δεδομένα. Σήμερα, η Νίκη Συροπούλου και η ομάδα της εργάζονται ακούραστα για να ανταποκριθούν στο νέο στοίχημα που έθεσαν για τον οργανισμό. Ετοιμάζουν ένα ζωντανό, διαδραστικό συνέδριο παγκόσμιας κλάσης, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, αλλά και της ευρύτερης κουλτούρας που κάνει τα events του Singularity University σε όλο τον κόσμο μοναδικά.

Λίγους μήνες αργότερα, και στον απόηχο του επιτυχημένου δεύτερου Summit του οργανισμού στην Ελλάδα, η πανδημία βρήκε το SingularityU Greece ανάμεσα στην Κόστα Ρίκα και την Ρουμανία. Πολλά από τα άμεσα σχέδια του οργανισμού, όπως ήταν αναμενόμενο, θα έπρεπε να περιμένουν, καθώς τα συνέδρια ήταν από τις πρώτες εκδηλώσεις που ένιωσαν τον αντίκτυπο της πανδημίας. Το SingularityU Greece δεν επηρεάστηκε άμεσα, καθώς δεν είχε κάποια διοργάνωση σε εξέλιξη, έτσι δεν αναγκάστηκε να διαχειριστεί ακυρώσεις και αναβολές. Αντίθετα, κέρδισε πολύτιμο χρόνο για brainstorming.

Μέσα από αυτήν τη διαδικασία συνειδητοποιήσαν ότι το SingularityU στην Ελλάδα δεν προσφέρει απλά ένα event, αλλά ένα «παράθυρο στον κόσμο», ένα «ταξίδι γνώσης στο μέλλον», κατά το οποίο experts και thought leaders μας παρουσιάζουν πώς να καινοτομήσουμε σαν εταιρείες και οργανισμοί, αλλά και σαν απλοί άνθρωποι ή γονείς. Αυτό είναι αναγκαίο στις μέρες της ραγδαίας αλλαγής που ζούμε. Έτσι, η ομάδα του SingularityU Greece μελέτησε με προσοχή πώς ανταποκρίνονται παγκόσμιοι οργανισμοί όπως το Harvard Business School στις εξελίξεις και ακολούθησε αντίστοιχες πρακτικές.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ.