Τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, η βελτιστοποίηση της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων είναι επιτακτική ανάγκη. Οι νέες συνθήκες απαιτούν ταχύτητα, ευελιξία και ελαχιστοποίηση του κόστους κατά το λεγόμενο “last-mile”.

Η EasyShipping ήρθε να δώσει μία ολοκληρωμένη λύση για τη δημιουργία αλλά και τη διαχείριση των αποστολών που δρομολογούνται μέσω όλων των γνωστών εταιρειών courier που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Μέσα από ένα έξυπνο και εύχρηστο πάνελ διαχείρισης, δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να επιλέξει την εταιρεία courier που επιθυμεί ανά παραγγελία, καθώς επίσης και να παρακολουθήσει μαζικά και ταυτόχρονα όλες του τις ενεργές ή ολοκληρωμένες αποστολές.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης, αυτόματη διασύνδεση όλων των γνωστών e-commerce platforms απευθείας με το σύστημα API των εταιρειών courier.

H διασύνδεση του e-shop σας με τις εταιρείες courier που συνεργάζεστε πραγματοποιείται αυτόματα, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε και να εκτυπώνετε τα Voucher των παραγγελιών σας μαζικά με ένα απλό κλικ.
 
Η EasyShipping συνεργάζεται ήδη με μεγάλα development agencies και στοχεύει άμεσα να εμπλουτίσει την εφαρμογή της με περισσότερες υπηρεσίες σχετικές με το e-commerce στοχεύοντας κυρίως στη βελτιστοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης των παραγγελιών (after sales logistics).

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τo easyshipping.gr.