Μια διαφορετική έκθεση/bazaar επώνυμων ποιοτικών ελληνικών προϊόντων διατροφής μικρών ή/και εμβληματικών παραγωγών,  ξεκινάει στη Γερμανία το φθινόπωρο.

Ονομάζεται FeedMeGreek (www.feedmegreek.eu ), και στόχος του είναι να βοηθήσει τους μικρούς παραγωγούς που δεν έχουν τα μέσα, να προσεγγίσουν μόνοι τους την Ευρωπαϊκή αγορά με τρόπο οργανωμένο, αποτελεσματικό και οικονομικό.

Σε κάθε πόλη που φιλοξενείται το FeedMeGreek, διοργανώνεται ένα τριήμερο bazaar όπου παρουσιάζονται και πωλούνται τα προϊόντα και γίνονται γευστικές δοκιμές. Παράλληλα οργανώνονται παρουσιάσεις των προϊόντων σε δυνητικούς πελάτες (εισαγωγείς τροφίμων, καταστήματα deli, εστιατόρια, ξενοδοχεία κλπ) προκειμένου να αναδειχθούν τα ελληνικά προϊόντα σαν υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκά, και να εξασφαλιστούν πωλήσεις και διεθνείς συνεργασίες στους συμμετέχοντες.

Το FeedMeGreek διοργανώνεται από την Doubleplus Ltd(www.doubleplus.gr ) σε συνεργασία με την COCOMAT η οποία διαθέτει τα καταστήματά της στην Ευρώπη για τη διοργάνωση της έκθεσης, ενώ θα συμμετάσχει ενεργά στην προβολή της.

Στη Γερμανία, το FeedMeGreek θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο, την Κολωνία και το Μόναχο, ενώ θα ακολουθήσουν αντίστοιχες εκθέσεις/bazaars στην Ολλανδία, το Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ισπανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Στο FeedMeGreek μπορούν να συμμετάσχουν:

1.  Εξαιρετικά προϊόντα διατροφής σε τυποποιημένες συσκευασίες.
2.  Κρασιά, ποτά και αφεψήματα.
3.  Προϊόντα  που πληρούν τις απαραίτητες υγειονομικές προϋποθέσεις.

Πηγή kathimerini.gr.