Το Fuckup Nights Heraklion ξεκίνησε δυνατά τη φετινή του παρουσία στην πόλη με το 7ο κατά σειρά event του!

Η χαρά ήταν μεγάλη όταν γέμισε η αίθουσα του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου με 180 «ανοιχτά μυαλά» και δεκτικά στην αποτυχία.

Όπως είδαμε και στο εισαγωγικό βίντεο της βραδιάς σκοπός του Fuckup Nights Heraklion και της ομάδας της Bizrupt (bizrupt.gr), που διοργανώνει το event, είναι να «απενοχοποιήσει» τους επαγγελματίες κάθε κλάδου να μοιραστούν μαζί μας την πιο μεγάλη αποτυχία τους, να μας παρακινήσει να αγκαλιάζουμε τα λάθη μας και τελικά να μάθουμε μαζί, να εξελιχθούμε και να προχωρήσουμε!

Στα 7 λεπτά που είχαν στη διάθεσή τους οι ομιλητές για να μοιραστούν τα λάθη και τις αποτυχίες τους ακούσαμε πολύ ενδιαφέρουσες fuckup ιστορίες που μας έδωσαν έμπνευση και κίνητρο!

Από ένα Fuckup Night όμως δεν θα μπορούσε να λείπει το αγαπημένο μας networking που κράτησε την ενέργεια ψηλά μέχρι αργά στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου με λαχταριστή pizza από τo efood και την Pizza Fan, αλλά και τη μοναδική μπύρα Amstel Kargo IPA!

To Fuckup Nights διοργανώνεται στην πόλη του Ηρακλείου από την ομάδα της Bizrupt (bizrupt.gr), και προσδοκά να δημιουργήσει μια κουλτούρα αποδοχής γύρω από την αποτυχία.

Περισσότερα για το Fuckup Nights Heraklion: Facebook: https://www.fb.com/FUNHeraklion