Το Career Fair.4all είναι η Πρώτη Ημέρα Καριέρας για Άτομα με Αναπηρία στην Ελλάδα από την Glovo.4all, με την υποστήριξη του kariera.gr και υπό την Αιγίδα του ΣΔΑΔΕ (Σύνδεσμος Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού).

Την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016 εταιρείες, φορείς και άνθρωποι με κάποια μορφή αναπηρίας θα συναντηθούν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με σκοπό τη δυνατότητα ένταξης των ΑμεΑ στην ελληνική αγορά εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν και να αλληλεπριδράσουν με τις εταιρείες που υποστηρίζουν το σκοπό αυτό. Η κάθε εταιρεία θα έχει το περίπτερό της όπου θα δέχεται υποψηφίους ΑμεΑ και θα συζητούν θέματα και προοπτικές εργασίας καθώς και τί συνεπάγεται αυτό.

Βασικός άξονας του Career Fair.4all είναι η προσωπική επαφή των ατόμων με στελέχη εταιριών (μέσω της πραγματοποίησης συνεντεύξεων ή της συζήτησης πάνω στο βιογραφικό του υποψηφίου) και η ενδυνάμωση του επαγγελματικού τους προφίλ.

Ο χώρος της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων είναι προσβάσιμος. Εθελοντές και ειδικοί βοηθοί θα υπάρχουν κατά την διάρκεια της ημέρας, κατά μήκος του κτιρίου και της εισόδου για να εξασφαλίσουν την ομαλή εξέλιξη της εκδήλωσης.

 

cube2

cube3

cube1

.