Το θέμα της τρίτης Balkan Architectural Biennale New Patterns in Architecture and Urbanism προσφέρει μια πλατφόρμα για την ανάγνωση των βαλκανικών προτύπων εμφάνισης μόνιμης αρχιτεκτονικής ανεπάρκειας στη διαδικασία μεταξύ μιας συγκεκριμένης κοινωνικής πραγματικότητας και ενός ουτοπικού ονείρου.

Ως παράλληλη έκθεση, η Designers Exhibition, επικεντρώθηκε στην παρουσίαση απόψεων σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση στα Βαλκάνια όσον αφορά την αντίληψη του εσωτερικού σχεδιασμού, της παραγωγής επίπλων, του σχεδιασμού και του βιομηχανικού σχεδιασμού.

Στο πλαίσιο αυτό, οι THE GREEK DESIGNERS ® ήταν οι καλεσμένοι στην Balkan Architectural Biennale και συγκεκριμένα στην Designers Exhibition, παρουσιάζοντας την iDea της Ελληνικής Μόδας & Σχεδιασμού Προϊόντων με θεματικές εγκαταστάσεις. Εστιάζοντας στην ιδέα πίσω από τη δημιουργία, ταλαντούχοι σχεδιαστές που συνεργάζονται με τους THE GREEK DESIGNERS ® επιλέχθηκαν για να συμμετάσχουν με τις δημιουργίες τους, αντλώντας την έμπνευσή τους από την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για την Biennale.