Με motto «Το Ρούχο Είναι το Σπίτι του Σώματος», το Coco-mat Store & Hotel στην περιοχή του Κολωνακίου, μεταμορφώθηκε μέσα από το πρίσμα της Ioanna Kourbela BASICS συλλογής Spring Summer 2017, με στόχο να ταξιδέψει τους επισκέπτες σε μια νέα εμπειρία μόδας.

Η Coco-Mat και ο ιδρυτής της Πωλ Ευμορφίδης πάντα καινοτομεί και εκπλήσσει ευχάριστα το κοινό της με διάφορες  δράσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, είτε αφορούν σε θέματα υγείας και περιβάλλοντος, είτε σε θέματα τέχνης.

Μέσα από το συγκεκριμένο event, οι αισθήσεις ενεργοποιήθηκαν μοναδικά μέσα από την αφήγηση των καλλιτεχνών και τη δράση των ερμηνευτών στο χώρο αλλά και μέσω installations και video projections. Το Ioanna Kourbela BASICS brand επαναπροσδιόρισε μπροστά στα μάτια του κοινού την απαραίτητη έκφραση του Βασικού, του Γνώριμου και του Προσωπικού χώρου.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης δεκατρείς χορευτές/ερμηνευτές, με δημιουργίες της Ioanna Kourbela, ταξίδεψαν τους θεατές στο χώρο του οικείου και των φυσικών πρώτων υλών της συλλογής “Shades of Summer” SS17.

Χορευτές: Σταύρος– Αλέξανδρος Ικμπάλ, Χριστιάνα Κόσιαρη, Πιλάρ Μάλλια, Δέσποινα Λαγουδάκη, Μπιλιώ Μαρνέλη, Όλια Μουρουζίδου, Δάφνη Πανταζοπούλου, Νικόλαος Πούλης, Δέσποινα Σακελλαροπούλου, Λία Τσάνα, Ερασμία Χουλιάρα.

1063155-Ioanna Kourbela 1BASICS_SS17_Performance X Cocomat38
ioannakourbelabasics_ss17_performance-x-cocomat14-740x550

ioannakourbelabasics_ss17_performance-x-cocomat6