Η πρόοδος των εμβολιασμών, η πιθανότητα να εξευρεθεί τελικά μια κοινή ευρωπαϊκή λύση για τις μετακινήσεις, αξιοποιώντας και το πιστοποιητικό εμβολιασμών, το πρώτο «μεταπανδημικό» καλοκαίρι και, κυρίω,ς η καταγεγραμμένη και αυξανόμενη επιθυμία όλων να ταξιδέψουν μόλις οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, έχουν αυξήσει την κινητικότητα από την πλευρά των αεροπορικών εταιρειών, που προχωρούν, με μεγαλύτερη πλέον ορατότητα, στο σχεδιασμό του δικτύου τους για τη νέα χρονιά.

Στην παρούσα συγκυρία, όλα δείχνουν ότι η Ελλάδα, θα αποτελέσει έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς, συνεχίζοντας την τάση της προηγούμενης θερινής περιόδου, ωστόσο η συμπεριφορά των επιβατών, έστω και προσωρινά, αναμένεται να εμφανίζει διαφοροποιήσεις που αναμενόμενα αποτυπώνονται και στη στρατηγική των αεροπορικών.

Με τους κανόνες και τους περιορισμούς για τα ταξίδια να αλλάζουν σε καθημερινή βάση, ο επιβάτης έχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για ευελιξία, δηλαδή να μπορεί να αλλάζει την κράτηση του ξενοδοχείου ή της πτήσης του χωρίς επιπλέον κόστος. Η μεγαλύτερη ευελιξία και οι πολλαπλές επιλογές φαίνεται να περιγράφουν τον τρόπο με τον οποίο η AEGEAN ανταποκρίθηκε και συνεχίζει ανταποκρίνεται στην ανάγκη του επιβάτη για ευελιξία, αλλά και χαμηλές τιμές.

Πριν από την πανδημία, θα έπρεπε κανείς πράγματι να αγοράσει ένα πλήρως ευέλικτο αεροπορικό εισιτήριο για να έχει τη δυνατότητα να τροποποιήσει τις ημερομηνίες, κάτι που ήταν σχετικά ακριβότερο από ένα απλό εισιτήριο. Πλέον οι περισσότερες εταιρείες, και φυσικά η AEGEAN, έχουν ενισχύσει τις δυνατότητες ευελιξίας στους ναύλους, ώστε ο επιβάτης να μπορεί να διαχειριστεί με ηρεμία και περισσότερη ευελιξία το ταξίδι του.

Δείτε περισσότερα εδώ.