Όλοι οι επιβάτες σε όλες τις πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού το μήνα Δεκέμβριο μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου, θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια αυθεντική γεύση της μοναδικής γαστρονομίας της Ηπείρου, μέσα από παραδοσιακά ηπειρώτικα προϊόντα, αλλά και γευστικές προτάσεις, εμπνευσμένες από τη κουζίνα της περιοχής.

Όσοι βρεθούν στα Business Lounges της Aegean, θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν χαρακτηριστικές γεύσεις από την Ήπειρο, καθώς θα προσφέρονται παραδοσιακές ηπειρώτικες πίτες, παραδοσιακό τυρί Μετσοβόνε, γλυκά του κουταλιού κάστανο και καρύδι, αλλά και μία ποικιλία από τα παραδοσιακά σιροπιαστά γλυκά της περιοχής. Επιπλέον, για τους επιβάτες Business Class, ο συνεργαζόμενος σεφ της εταιρείας, κ. Νίκος Σαράντος δημιούργησε δύο επιπλέον επιλογές μενού, εμπνευσμένες από χαρακτηριστικές γεύσεις της γαστρονομίας της Ηπείρου.

Στις επιλογές για κρασιά, προστίθεται από τον συνεργάτη της εταιρείας, κ. Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW (Master of Wine), το διάσημο κρασί “Ζίτσα 2015”.

Παράλληλα, η Aegean προβάλλει όλο το μήνα στις οθόνες όλων των αεροσκαφών της, αλλά και σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας της, αφιερωματικό video της Ηπείρου.