Το «2nd InvestGR Forum 2019: Foreign Investments in Greece», που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στις 11 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Hilton, καινοτομεί φέτος με τη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας χορηγών, των «Greek Ambassadors».

Οι οργανωτές του σημαντικού αυτού Forum για τις ξένες επενδύσεις στην Ελλάδα, θα δώσουν τη δυνατότητα έως και σε δέκα δυναμικές ελληνικές εταιρείες-success stories από διαφόρους κλάδους, να προβάλουν τη δική τους επιχειρηματική αφήγηση σε ένα ακροατήριο υψηλόβαθμων στελεχών ξένων εταιρειών, αλλά και ενός ευρύτερου ακροατηρίου ειδικών, ακαδημαϊκών και εκπροσώπων σημαντικών ελληνικών και ξένων ΜΜΕ.

Ήδη, σημαντικοί θεσμοί έχουν προσφέρει την αιγίδα τους ενόψει του 2nd FORUM 2019, όπως η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Στο 2nd FORUM 2019, θα παρουσιαστεί έρευνα – βαρόμετρο της METRON ANALYSIS, με θέμα: «Ελλάδα, ελκυστικός επενδυτικός προορισμός;», συνοδευόμενη από αναλύσεις και συγκρίσεις με τα ευρήματα της ίδιας έρευνας στο 1st FORUM 2018.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.