Ο ταλαντούχος μπασίστας και συνθέτης Πέτρος Κλαμπάνης, είναι έτοιμος να βγάλει τον τέταρτο δίσκο του με τίτλο «Irrationalities».

«Petros Klampanis trio» (γνωστό και ως “PKtrio”) είναι ένας σχηματισμός που συνδυάζει τον ήχο της τζαζ με τις παραδόσεις του κόσμου και της κλασικής μουσικής. Ο Kristjan Randalu θεωρείται ένας από τους πιο συναρπαστικούς πιανίστες της γενιάς του. Ο Bodek Janke περιγράφεται ως «δάσκαλος πολλών διαλέκτων», καθώς συνδυάζει την τζαζ με τις παγκόσμιες μουσικές παραδόσεις.

Το πλάνο είναι ο δίσκος να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019, αλλά χρειαζόταν μια ώθηση από τους οπαδούς και τους λάτρεις της τζαζ, ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Πέτρος Κλαμπάνης δημιούργησε μια επιτυχημένη εκστρατεία στο Kickstarter καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 20.000 δολάρια.

Η ανακοίνωσή του: «Όπως μερικοί από εσάς ήδη γνωρίζετε, η εκστρατεία στο Kickstarter ήταν επιτυχημένη! Ως εκ τούτου, είναι επίσημο, το Irrationalities θα κυκλοφορήσει αυτό το Φθινόπωρο!»

Η έμπνευση του δίσκου προέρχεται από το θάρρος που πρέπει να έχει κανείς για να επανεφεύρει συνεχώς τον εαυτό του. Είναι αφιερωμένο σε ανθρώπους που δεν φοβούνται να κάνουν δύσκολες ερωτήσεις και είναι πρόθυμοι να αγκαλιάσουν το παράλογο στοιχείο.

Ο δίσκος έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2019 σε φυσικές μορφές (βινυλίο και CD) και ψηφιακές (Spotify, Apple Music κ.λπ.).

Δείτε τις ημερομηνίες για την Ευρωπαϊκή περιοδεία του Petros Klampanis trio εδώ.