Κασσάκης Μανώλης, Κασσάκης αλλαντικά leaders stamp

Η επιχείρηση Αφοί Γ. Κασσάκη Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο των καπνιστών παραδοσιακών προϊόντων κρέατος. Από το 1999, δημιουργεί με πάθος και μεράκι αγνά, χειροποίητα προϊόντα κρέατος. Η εταιρεία, ως πρότυπη μονάδα παραδοσιακής αλλαντοποιίας, εφαρμόζει αυστηρά συστήματα υγιεινής και χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

Κείμενο συνέντευξης

«Τα τελευταία χρόνια ο γαστροτουρισμός είναι πολύ ανεβασμένος στο νησί μας»

Τα αλλαντικά Κασσάκη άρχισαν να δραστηριοποιούνται το 1999.

Τα προϊόντα μας είναι κατά βάση παραδοσιακά αλλαντικά της Κρήτης αν και τα τελευταία χρόνια έχουμε προσθέσει κάποιους κωδικούς από την Ελλάδα και από την υπόλοιπη Ευρώπη.

Το χαρακτηριστικό των ποιοτικών προϊόντων είναι η ποιοτική πρώτη ύλη, η ποιοτική υπηρεσία παραγωγής τους και η ποιοτική διανομή τους και σημεία πώλησής τους.

Εξαρχής από την ίδρυσή της η εταιρία Κασσάκη πίστεψε και πιστεύει ακόμα στη σωστή λειτουργία της τοπικής κοινωνίας και προσπαθούμε όλοι οι προμηθευτές μας σε πολύ κοντινές αποστάσεις από εμάς.

Τα τελευταία χρόνια ο γαστροτουρισμός είναι πολύ ανεβασμένος στο νησί μας που αυτό δημιουργεί προϋποθέσεις. Ερχόμενοι οι τουρίστες-πελάτες-καταναλωτές να έρχονται σε επαφή με τους τοπικούς παραγωγούς και με τις τοπικές γεύσεις, δημιουργούν μια καλή βάση για να υπάρξει εξαγωγική δραστηριότητα στις μικρές επιχειρήσεις τους νησιού.

Θεωρώ όμως ακόμα ότι οι παραγωγοί και οι ξενοδόχοι έχουν πολλά περιθώρια συνεργασίας μεταξύ τους.

Τα τελευταία χρόνια οι μονάδες της Κρήτης έχουν ξεκινήσει και δουλεύουν όλο και περισσότερο στους τοπικούς παραγωγούς. Αυτό βέβαια γεμίζει εμάς τους παραγωγούς μεγάλη ευθύνη και προσπαθούμε συνέχεια με ίδιες ποιοτικές πρώτες ύλες να ψάχνουμε και τις ποσότητες αυτές, ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι μονάδες αυτές.

Με λένε Κασσάκη Μανώλη, είμαι ιδιοκτήτης της εταιρίας Κασσάκης αλλαντικά και είμαι αλλαντοποιός.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία/Post Production: Πάνος Τσιροζίδης
Κάμερα – Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Ζωγραφάκης
Production Co-ordination και Επιμέλεια Συνέντευξης: DigitalWise – Νίκη Οικονομοπούλου
Κείμενα & υποτιτλισμός: Νίκη Οικονομοπούλου
Project Manager: Κυριακή Κωστολίδου
Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των θεματικών παρουσιάσεων και ενεργειών που υλοποιεί το LoveGreece.com, με στόχο την προώθηση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό, μέσα από τα πρόσωπα χαρισματικών Ελλήνων που σηματοδοτούν την εξωστρεφή Ελλάδα.

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Minos Beach art hotel για την ευγενική φιλοξενία του και τη συμβολή του στην πραγματοποίηση των γυρισμάτων.
minosbeach.com