Κατερίνα Κουλουμπούρου, KK Jewelry Lab leaders stamp

“Πιστεύουμε στην αέναη ομορφιά του κοσμήματος» είναι η φιλοσοφία του KK Jewelry Lab. Το όραμα του brand είναι η δημιουργία κοσμημάτων που να τιμούν την έννοια του design και της αξίας στο κόσμημα αλλά και τις επιθυμίες όσων τους εμπιστεύονται.

Κείμενο συνέντευξης

Στο χώρο του κοσμήματος βρίσκομαι από τότε που με θυμάμαι. Είμαι η δεύτερη γενιά στο χώρο της κοσμηματοποιίας. Βρήκα την επιχείρηση από τους γονείς και η kk jewellery lab ξεκίνησε το 2014 και η αφορμή ήταν ότι ήθελα να στολίσω τις γυναίκες με μια διαφορετική αίσθηση στο κόσμημα με μια πιο μοντέρνα αισθητική.

Η έμπνευση είναι μια εσωτερική διάθεση που αντιλαμβάνομαι γενικά στους χώρους, στα σχήματα στα χρώματα.

Το brand θα το χαρακτήριζα αέρινο με μια μοντέρνα αισθητική.

Η σημαντικότερη στιγμή στη διαδρομή μου είναι ένας διαγωνισμός που έλαβα μέρος με 20 δημιουργούς, με το A Jewel Made in Greece στον Eλευθέριο Βενιζέλο που εκεί πήρα και το πρώτο βραβείο.

Η προώθηση των προϊόντων μου στη Ελλάδα κινείται με βάση τις εκθέσεις του κλάδου μου, σίγουρα με έχει γνωρίσει το ελληνικό κοινό και μέσα από τα social media και μέσα από το site και τα καταστήματα που δίνω τα κοσμήματα.

Είναι ευλογία να προέρχομαι από ένα όνομα μέσα στην υψηλή κοσμηματοποιία, σίγουρα μου έχει ανοίξει δρόμους, νιώθω πολύ περήφανη για το όνομα που κουβαλάω και αυτό μου δίνει στόχο και κίνητρο να συνεχίσω να κάνω μια όμορφη δουλειά.

Ονομάζομαι Κατερίνα Κουλουμπούρου και είμαι σχεδιάστρια κοσμημάτων της kk jewellery  lab.

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία/Post Production: Πάνος Τσιροζίδης
  • Κάμερα – Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Ζωγραφάκης
  • Production Co-ordination και Επιμέλεια Συνέντευξης: DigitalWise – Νίκη Οικονομοπούλου
  • Κείμενα & υποτιτλισμός: Νίκη Οικονομοπούλου
  • Project Manager: Κυριακή Κωστολίδου

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των θεματικών παρουσιάσεων και ενεργειών που υλοποιεί το LoveGreece.com, με στόχο την προώθηση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό, μέσα από τα πρόσωπα χαρισματικών Ελλήνων που σηματοδοτούν την εξωστρεφή Ελλάδα.

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Life Gallery athens για την ευγενική φιλοξενία του και τη συμβολή του στην πραγματοποίηση των γυρισμάτων.