Μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, οι αιτήσεις για το βραβευμένο πρόγραμμα που στηρίζει την επιχειρηματικότητα στην πράξη.

Έχεις μία ιδέα και θέλεις να την μετατρέψεις σε βιώσιμη επιχείρηση;

Έχεις μία επιχείρηση που αντιμετωπίζει προβλήματα και χρειάζεσαι καθοδήγηση;

Μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου 2019, το βραβευμένο πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρηματικότητας PRAKSIS Business Coaching Center, που υλοποιεί η ανθρωπιστική οργάνωση PRAKSIS με την αποκλειστική χρηματοδότηση του Citi Foundation ως μέρος της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Pathways to Progress, δέχεται αιτήσεις συμμετοχής. Το πρόγραμμα προσφέρει, εντελώς δωρεάν, εξατομικευμένη επιχειρηματική συμβουλευτική, coaching και εκπαιδευτικά σεμινάρια σε ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν στην Ελλάδα.

Το PRAKSIS Business Coaching Center απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν στην Ελλάδα και θέλουν να προετοιμαστούν σωστά ώστε να δημιουργήσουν μία βιώσιμη επιχείρηση. Απευθύνεται κυρίως σε άτομα από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες που έχουν τη δέσμευση να προσπαθήσουν για να κάνουν το όνειρό τους πράξη. Για ένα διάστημα  4 μηνών, προσφέρει διαδοχικές εξατομικευμένες συναντήσεις με επιχειρηματικούς συμβούλους, business coach και συμμετοχή σε σεμινάρια επιχειρηματικότητας που γίνονται σε συνεργασία με διακεκριμένους φορείς όπως Citi, Deloitte, Oriflame, Hellenic American College, ΚΕΜΕΛ, The People’s Trust, μεταξύ άλλων.

Περισσότερες πληροφορίες και την αίτηση συμμετοχής θα βρείτε στο praksis.gr/bcc ή καλώντας στο 210 5205200. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.