Το LoveGreece.com, η πρωτοβουλία του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη και της Προέδρου του κυρίας Τζίνας Μαμιδάκη, πραγματοποίησε μία ξεχωριστή βραδιά Love Greek Fashion by the pool στο Life Gallery athens στις 10 Ιουνίου 2019.

Με αυτή του τη δράση, στα πλαίσια των θεματικών παρουσιάσεων και ενεργειών που πραγματοποιεί, το LoveGreece.com ενισχύει νέους ταλαντούχους σχεδιαστές που διαμορφώνουν το σύγχρονο προφίλ της Ελληνικής Μόδας και δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην εξωστρέφειά τους. Για να το επιτύχει, ένωσε τις δυνάμεις του με τον εκδότη του περιοδικού OZON Γιώργο Κελέφη και τη δημοσιογράφο Μαρία Παμπουκίδη, οι οποίοι συνέβαλαν με την εξειδικευμένη γνώση τους στην επιλογή των ταλέντων που συμμετείχαν στην ενέργεια.

Στον πανέμορφο υπαίθριο χώρο του Life Gallery athens στην Εκάλη συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι των Μέσων και των Τεχνών, influencers και σημαντικοί άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου, προκειμένου να γνωρίσουν το έργο και τη φιλοσοφία 13 σχεδιαστών νεότερης γενιάς, όπως αυτοί επιλέχθηκαν από την ειδική επιτροπή που συστάθηκε από το LoveGreece.com ειδικά για αυτήν την πολυμορφική δράση. Μέλη της επιτροπής ήταν η σχεδιάστρια μόδας Ιωάννα Κουρμπέλα, ο καλλιτεχνικός διευθυντής και ιδρυτής της Αθηναϊκής Μπιενάλε και μέλος του LoveGreece.com Poka Yio, ο σχεδιαστής μόδας Στέλιος Κουδουνάρης, η δημοσιογράφος Μαρία Παμπουκίδη, η Κυριακή Κωστολίδου από το LoveGreece.com, και ο εκδότης Γιώργος Κελέφης εκπροσωπώντας το περιοδικό ΟΖΟΝ και το θεσμό του Fashion Room Service.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μία παρουσίαση του LoveGreece.com και του οράματός του από την Κυριακή Κωστολίδου, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιώργος Κελέφης, περιγράφοντας την πρωτοβουλία LoveGreekFashion, τα στάδια και τους συντελεστές της. Όπως είπε και ο ίδιος, «Μέσα από το θεσμό του Fashion Room Service έχουν περάσει πάνω από 400 ελληνικά brands, η πλειοψηφία των οποίων δημιουργήθηκε μέσα στη δεκαετία της ελληνικής κρίσης. Aυτή η εκρηκτική για πολλούς άνθιση της made in Greece μόδας είναι η σθεναρή απάντηση του δημιουργικού ταλέντου στη χώρα μας, κόντρα στις όποιες αντίξοες οικονομικές συνθήκες». Η Μαρία Παμπουκίδη συνέχισε με την παρουσίαση των σχεδιαστών, μεταδίδοντας το πάθος και την έμπνευσή τους στους εκλεκτούς προσκεκλημένους. Στη συνέχεια, σε ένα πολύ όμορφο και φιλικό κλίμα, οι σχεδιαστές πήραν το λόγο και ένας-ένας παρουσίασαν το έργο και το όραμά τους. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο σχεδιαστής Γιάννης Τσεκλένης, ο οποίος στηρίζει ενεργά τους Έλληνες σχεδιαστές, ενώ στο σύντομο χαιρετισμό του, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα του έργου τους καιτην ανάγκη στήριξης της Ελληνικής παραγωγής, ξεκινώντας από τον πρωτογενή τομέα.Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Πρόεδρος του Ιδρύματος Γ.& Α. Μαμιδάκη, κυρία Τζίνα Μαμιδάκη δήλωσε σχετικά: «Κάθε ενέργεια και δράση της πρωτοβουλίας του Ιδρύματος Γ.& Α. Μαμιδάκη, αποσκοπεί στην εκπλήρωση της αποστολής του LoveGreece.com για την ανάδειξη της ελληνικής δημιουργικότητας και επιχειρηματικότητας σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο. Είναι ιδιαίτερη χαρά μας να φιλοξενούμε απόψε μερικά από τα πιο ταλαντούχα ονόματα της Ελληνικής μόδας».

To event συνεχίστηκεμε τους σχεδιαστές 2WO+1NE=2, Aisha Diri, Aumorfia, Cutcuutur, Dante, Debbie Tzima, Etty Leon, Fit & Craft, Ippolito, Lommer, Nadia Rapti και Urban Owl να παρουσιάζουν τις νέες τους SS’19 συλλογές, έχοντας στήσει ειδικά booths που αντικατόπτριζαν την αισθητική και τη σχεδιαστική φιλοσοφία τους, δίνοντας την ευκαιρία στους προσκεκλημένους να τους γνωρίσουν από κοντά. Η δράση κορυφώθηκε με ένα άκρως εντυπωσιακό Fashion Walk στον κήπο και τις πισίνες του ξενοδοχείου σχεδιάζοντας μια διαδρομή με Fashion Stops, όπου βρίσκονταν μοντέλα και installations που επιμελήθηκαν οι ίδιοι οι σχεδιαστές. To fashion crowd απόλαυσε την όμορφη βραδιά με ποτά, μουσική και εκλεκτά εδέσματα στο Life Gallery athens, που με αφορμή την έναρξη της καλοκαιρινής σαιζόν, διοργάνωσε ένα Open Bar Pool Party.

Χορηγοί της βραδιάς:

Το εντυπωσιακό hairstyling των μοντέλων που συμμετείχαν στο εντυπωσιακό Fashion Walk, επιμελήθηκε το κομμωτήριο HAIR EXPERTS που διατηρεί minimal άποψη και δημιουργική ματιά, για να καλύψει κάθε μεμονωμένη επιθυμία. Ενώ το makeup ανέλαβε το διακεκριμένο εργαστήριο Freddy Make Up Stage, του makeup artist Φρέντυ Καλομπράτσου, που είναι γνωστό για τη σταθερή συμμετοχή του σε δημοφιλή και προβεβλημένα events.

Η bluegr Hotels & Resorts στήριξε τη βραδιά ως χορηγός φιλοξενίας. Οι χώροι του Life Gallery athens, μέλος του ομίλου bluegr, αποτέλεσαν το ιδανικό σκηνικό για την παρουσίαση του έργου των Ελλήνων σχεδιαστών.

Τη βραδιά υποστήριξαν leaders του LoveGreece.com και συγκεκριμένα το Οινοποιείο Τετράμυθος με το Μαύρο Καλαβρυτινό, η Οινοποιητική Μονεμβασιάς με την Κυδωνίτσα, το κτήμα κυρ-Γιάννη με το «LEsprit du Lac» και η ομάδα της Finest Roots με τη Νομάδα Honey Soda δίνοντας έτσι μία σπουδαία συνέχεια στο έργο του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη και στη σημασία της αλληλοϋποστήριξης των Ελλήνων επιχειρηματιών.

Τέλος η Events Music Productions φρόντισε για τον φωτισμό, την ηχητική κάλυψη και τη μουσική επιμέλεια που πλαισίωσε την εκδήλωση. Στα 25 και πλέον χρόνια παρουσίας της, η Events Music Productions προσφέρει ένα επίπεδο πρώτης τάξης υπηρεσιών με προσαρμοσμένη προσέγγιση για όλες τις οπτικοακουστικές ανάγκες.