Συνεχίζοντας το έργο τους στην παρουσίαση και την προώθηση της πιο όμορφης και παραγωγικής εικόνας της Ελλάδας, το LoveGreece.com και το Greek Travel Pages εγκαινιάζουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Τα δύο sites, μέσα από την ανταλλαγή σημαντικών νέων που αφορούν στην Ελλάδα και στον τουρισμό της, και των ιστοριών των προσωπικοτήτων που φιλοξενούνται στο LoveGreece.com, στοχεύουν να μεγιστοποιήσουν τους αποδέκτες του μηνύματός τους.

O Project Director του LoveGreece.com Βασίλης Μπαρτζώκας δήλωσε για τη συνεργασία αυτή: “Συνεχίζουμε ακούραστα να είμαστε οι πομποί του πιο δημιουργικού προσώπου της χώρας μας. Με τη συνεργασία αυτή φιλοδοξούμε να μεταφέρουμε ακόμη πιο μακριά το μήνυμα ότι η Ελλάδα ξέρει να νικάει την κάθε δυσκολία”.

Το Greek Travel Pages κλείνει φέτος 40 χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας. 40 χρόνια στήριξης του Ελληνικού τουρισμού και των επαγγελματιών του κλάδου. Αποτελεί την κύρια πηγή πληροφόρησης για τον Ελληνικό τουρισμό τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους τελικούς καταναλωτές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέσα από τα δίκτυα του και σειρά συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο, προωθεί και διευκολύνει την δικτύωση μεταξύ των επιχειρήσεων του κλάδου.

“Το GTP, για μια ακόμη φορά, υποστηρίζει εμπνευσμένες πρωτοβουλίες με ιδιαίτερη δυναμική και όραμα, που ως στόχο έχουν την προώθηση της Ελλάδας. Τα παραδείγματα ανθρώπων και πρωτοβουλιών που δείχνουν τον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο είναι πολλά και πρέπει να αναδεικνύονται. Το έχει ανάγκη ο τόπος μας”, δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας, Μαρία Θεοφανοπούλου.