Το LoveGreece.com, η πρωτοβουλία του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη, παραμένει πιστό στο όραμά του για την ανάδειξη της δημιουργικότητας και της αξίας των Ελλήνων σε Ελλάδα και εξωτερικό στηρίζοντας ως Χορηγός Επικοινωνίας το Σεμινάριο “Fashion & Luxury Law & Business” by Tailored, που διοργανώνεται στην Αθήνα στις 1-2 Νοεμβρίου 2019.

Έπειτα από μια σειρά πολύ επιτυχημένων δράσεων και τη διοργάνωση τριών θεματικών παρουσιάσεων που αφορούσαν στο Κόσμημα, τη Μόδα και τη Γαστρονομία, το φθινόπωρο του 2019 το LoveGreece.com επέλεξε να υποστηρίξει και να προβάλει για ακόμη μία φορά μέσα από την πλατφόρμα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει έναν από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους επιχειρηματικά κλάδους της χώρας, εκείνον της Μόδας.

Πιο συγκεκριμένα το LoveGreece.com είναι Χορηγός Επικοινωνίας του Σεμιναρίου “Fashion & Luxury Law & Business” by Tailored το οποίο τελεί υπό την αιγίδα των Οργανισμών Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, του Greek eCommerce Association (GRECA), καθώς και της Ένωσης Σηματούχων Εταιρειών (ΕΣΗΜΕΤ).

Το επιμορφωτικό σεμινάριο έχει διαδραστικό χαρακτήρα με ανοιχτές συζητήσεις μεταξύ εισηγητών και συμμετεχόντων και απευθύνεται σε σχεδιαστές, εμπόρους, επιχειρηματίες, δικηγόρους, managers, fashion και beauty bloggers, φωτογράφους, e-shops, marketing specialists, business strategists, e-business consultants, YouTubers, event planners, εκδότες ηλεκτρονικών και έντυπων περιοδικών και σε όλους όσους εμπλέκονται με τον κλάδο της Μόδας, της Ομορφιάς και της Πολυτέλειας.

Στο σεμινάριο θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο, brand management, προσωπικά δεδομένα, artificial intelligence και νέες τεχνολογίες, διανοητική ιδιοκτησία, business strategy, product development, project finance, διαφήμιση, digital marketing και influencers, εμπορικές συμβάσεις, συμβάσεις και δικαιώματα φωτογράφων.

Πλήθος καταξιωμένων Ελλήνων και ξένων εισηγητών, τόσο από τον τομέα του Fashion & Luxury όσο και από τον κλάδο της Νομικής Επιστήμης, θα δώσουν το «παρών» μεταφέροντας την πολύτιμη γνώση και εμπειρία τους, ανοίγοντας έναν δημιουργικό διάλογο με τους συμμετέχοντες.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τους ομιλητές εδώ.