Το LoveGreece.com υποστηρίζει το νέο project Hotel Megatrends που θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της Xenia από τις 24 έως 26 Νοεμβρίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και υπογράφεται σε επίπεδο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, από την Makridis Associates.

Πιο συγκεκριμένα, επιτυχημένοι Leaders του LoveGreece.com, όπως η Kleesto, η Travelgems και η Clio Muse θα συμμετάσχουν την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 19:15 στην ενότητα «Tourism Start Ups!» η οποία χωρίζεται θεματικά σε 2 υποενότητες «Ελληνικές τουριστικές start ups και η συμβολή τους στην ανάπτυξη της εγχώριας τουριστικής» και «Η τεχνολογία σαν μέσο σύνδεσης ανάμεσα στον ταξιδιώτη, τον ξενοδόχο και την τοπική κοινότητα». Το πάνελ θα συντονίσει η Κατερίνα Σαντίκου από τη Workathlon.

Το Hotel Megatrends είναι μια πλήρως δομημένη εγκατάσταση 445 τ.μ., που θα αναπτυχθεί στο Hall 1 του μεγαλύτερου εκθεσιακού κέντρου της χώρας, στην οποία θα παρουσιαστούν οι τελευταίες τάσεις τεχνολογίας, εσωτερικής διακόσμησης, αρχιτεκτονικής, δόμησης, design και αειφορίας. Για την υλοποίηση αυτής της MEGA παραγωγής θα συνεργαστεί μια εξειδικευμένη ομάδα αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών, συμβούλων τεχνολογίας και φωτισμού, συμβούλων ευεξίας, κατασκευαστών και εταιρειών χορηγών.

Το Hotel Megatrends θα αναπτυχθεί σε τέσσερις βασικούς άξονες και έχει σαν στόχο να δημιουργήσει ένα σημείο καινοτομιών, εκπαίδευσης και έμπνευσης για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Οι τέσσερις αυτοί άξονες είναι οι εξής:

  • TECH: Νέες πρακτικές και καινοτομίες στον χώρο της τεχνολογίας σε σχέση με την διαχείριση και λειτουργία των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.
  • DESIGN: Oι κυρίαρχες τάσεις στην διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων αλλά και υλοποιημένες προτάσεις σχεδίων Ελλήνων βιομηχανικών σχεδιαστών.
  • GREEN: Χρήση και παρουσίαση «πράσινων» υλικών, προϊόντων και πρακτικών αλλά και συστημάτων διαχείρισης φυσικών πόρων (νερό / ήλιος / αέρας), τεχνολογικές λύσεις που οδηγούν στην εξοικονόμηση πόρων.
  • LOCAL: Σύνδεση με την τοπική κοινότητα (δημιουργία χώρων ελκυστικών για locals, σύνδεση με την τοπική κοινότητα μέσω των social media και ειδικών app, χρήση προϊόντων που παράγονται από εταιρίες της περιοχής).

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.