Τιμώντας την ταυτότητα που την χαρακτήριζε από το ξεκίνημά της, φέτος η madame shoushou υπογραμμίζει την αρμονία που εκφράζεται μέσα από κάθε θηλυκή ύπαρξη με την καινούργια της FW2020-21 συλλογή, La Féminité.

Η Θηλυκότητα ξεπερνώντας κάθε όριο τόπου και χρόνου, γεννιέται μέσα σε κάθε γυναίκα, κατασταλάζοντας μέσα σε αυτήν την πελώρια σκηνή του κόσμου, δίνοντας χώρο στη γέννηση ιδεών. Αναγνωρίζοντας αυτήν την ανάγκη δημιουργικής ανακάλυψης, η madame shoushou αγκαλιάζει τη μοναδικότητα με θεατρικό βελούδο σε maxi φορέματα και σακάκια, δυναμικά κοστούμια σε έντονα χρώματα, υπογράφοντάς τα με πινελιές καινούργιων floral για τον χειμώνα.

Μιλώντας για όλα τα διαφορετικά γυναικεία αρχέτυπα, η συλλογή δεν θα μπορούσε να παρουσιαστεί αλλού, πέρα από τον χώρο που αποτέλεσε έμπνευση και σημείο αναφοράς: το boutique hotel Shila. Ένας χώρος δημιουργίας με μοναδική γοητεία, οραματισμένος από την σανσκριτική ερμηνεία του ονόματός του·μία γυναίκα με προσωπικότητα. Αναγνωρίζουμε πως η έννοια της ομορφιάς της θηλυκότητας δεν φθείρεται και επιλέγουμε έναν κόσμο ολότελα σκαλισμένο από φαντασία, ώστε να δώσουμε χώρο στους διαφορετικούς ορισμούς της έκφρασης.

Δείτε το βίντεο της συλλογής εδώ.