Η Sun of a Beach, σε συνεργασία με την Γκαλερί Ζουμπουλάκη και 8 τοπικούς καλλιτέχνες, δημιούργησε μια μοναδική έκθεση στην καρδιά της Αθήνας.

Για την Sun of a Beach, το καλοκαίρι σημαίνει «ανεμελιά» – το ξέγνοιαστο πνεύμα, καθώς και η ευτυχία, η ολότητα και η χαρά που ενσαρκώνει την ψυχή του καλοκαιριού.

Τι σημαίνει το καλοκαίρι για εσάς; Αυτή είναι η ερώτηση που έκανε η Sun of a Beach σε 8 γνωστούς καλλιτέχνες. Οι απαντήσεις τους ήρθαν με τη μορφή 8 εκπληκτικών κομματιών σύγχρονης τέχνης που στη συνέχεια εκτυπώθηκαν στις πετσέτες της Sun of a Beach και εκτέθηκαν στις 9 Μαΐου στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη στο Κολωνάκι.


Η έκθεση “Make a Splash”, μια πρωτότυπη ιδέα από την Sun of a Beach σε συνεργασία με την Γκαλερί Ζουμπουλάκη, σχεδιάστηκε με σκοπό τη δημιουργία ειδικής συλλογής πετσετών περιορισμένης έκδοσης που υποστηρίζει τοπικούς καλλιτέχνες και αποδεικνύει την αιώνια αγάπη μας για το καλοκαίρι. Με μόνο 50 κομμάτια από κάθε εκτύπωση διαθέσιμη για αγορά, η συλλογή “Make a Splash” είναι από τη φύση της, μοναδική.

Γνωρίστε τους καλλιτέχνες και ανακαλύψτε τι σημαίνει το καλοκαίρι γι ‘αυτούς εδώ.