Μάνος Χανιώτης, Honor Omano leaders stamp

Το Honor Omano είναι ένα brand κοσμημάτων που προσελκύει αυτούς που επιθυμούν την  αλλαγή. Με ανατρεπτικό πνεύμα και σύγχρονη αίσθηση, εκφράζει τις πολύπλευρες προσωπικότητες της αστικής κουλτούρας.

Κείμενο συνέντευξης

Η αφορμή για να αρχίσω να σχεδιάζω ήταν ότι οι άντρες φίλοι μου δεν είχαν πολλές επιλογές στο τι κόσμημα θα φορέσουν και έτσι τα πρώτα κοσμήματα που έφτιαξα ήταν αντρικά, άλλο αν τελικά φορεθήκαν πολύ και από γυναίκες.

Η έμπνευσή μου αντλείται καθημερινά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου.

Τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει και επηρεάζομαι πιο πολύ από την ελληνική παράδοση και κουλτούρα.

Τα Honor απευθύνονται σε ανθρώπους που τους αρέσουν οι πειραματισμοί και η καινοτομία.

Μία από τις σημαντικότερες στιγμές ήταν όταν επιλέχθηκαν οι δημιουργίες μου από τη βρετανική ακαδημία κοσμημάτων μέσα στα πιο όμορφα κοσμήματα της έκθεσης Vicenzaoro.

Αισθάνομαι τυχερός που ζω και δημιουργώ στην Ελλάδα. Η Ελλάδα για μένα αποτελεί μια ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης χαράς και ομορφιάς.

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους με γνώση και εμπειρία τους οποίους μπορείς να εμπιστεύεσαι.

Γενικά στην Honor είμαστε μια μεγάλη οικογένεια με κοινούς στόχους και όραμα.

Η προβολή της δουλειάς μας από την πρώτη στιγμή βασίστηκε στα social media. Αυτή τη στιγμή έχουμε από τις πιο δημοφιλείς σελίδες στην Ελλάδα στο Facebook και στο Instagram. Τώρα όσο αφορά επαγγελματικές εκθέσεις, συμμετέχουμε σχεδόν σε όλες τις εκθέσεις τις κλαδικές στην Ελλάδα και στο A Jewel Made in Greece.

Είμαι ο Μάνος Χανιώτης ιδρυτής και creative director της Honor Omano.

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία/Post Production: Πάνος Τσιροζίδης
  • Κάμερα – Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Ζωγραφάκης
  • Production Co-ordination και Επιμέλεια Συνέντευξης: DigitalWise – Νίκη Οικονομοπούλου
  • Κείμενα & υποτιτλισμός: Νίκη Οικονομοπούλου
  • Project Manager: Κυριακή Κωστολίδου

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των θεματικών παρουσιάσεων και ενεργειών που υλοποιεί το LoveGreece.com, με στόχο την προώθηση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό, μέσα από τα πρόσωπα χαρισματικών Ελλήνων που σηματοδοτούν την εξωστρεφή Ελλάδα.

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Life Gallery athens για την ευγενική φιλοξενία του και τη συμβολή του στην πραγματοποίηση των γυρισμάτων.