Μανούσος Πεδιαδίτης, Bioaroma leaders stamp

Η Bioaroma προχώρησε μετά από μακροχρόνιες μελέτες των αρχαιολογικών στοιχείων των μινωικών αρωματοποιών αλλά και παλιών συνταγών των γιαγιάδων του νησιού, στην παρασκευή για πρώτη φορά 100% φυτικών χειροποίητων καλλυντικών με πρώτες ύλες από τον φυσικό πλούτο της Κρήτης όπως μελισσοκέρι, ελαιόλαδο, δίκταμο, αλάδανο κ.ά. Η Bioaroma αξιοποιεί πανάρχαιες συνταγές για την παραγωγή των κρεμών και καλλυντικών της. Εμπιστεύεται τους θησαυρούς της ελληνικής φύσης και ανατρέπει τους κανόνες της μοντέρνας κοσμετολογίας, προχωρώντας στην παρασκευή καλλυντικών χωρίς νερό «Water free Products”.

Κείμενο συνέντευξης

«Σίγουρα τα Κρητικά προϊόντα είναι ένας καθρέφτης της Κρήτης στο εξωτερικό»

Την εταιρία μας την ξεκινήσαμε το 2007.

Ο θησαυρός που μας έχει δώσει ο Θεός δεν αξιοποιούνταν μέχρι τώρα και εκεί μου ήρθε η ιδέα να δημιουργήσουμε μια μονάδα όπου θα επεξεργάζεται τα βότανα, τα αρωματικά φυτά, τον φυσικό πλούτο της Κρήτης.

Έχουμε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, γύρω στους 150 κωδικούς.

Τα σημεία στα οποία πρέπει να εστιάσει ένας παραγωγός, και ειδικά εδώ οι Έλληνες παραγωγοί, είναι στη διαφορετικότητα αυτή που μας δίνει το μικρο-κλίμα της χώρας μας.

Επίσης, πρέπει να το συνδυάσει με την κουλτούρα και με το πολιτισμό της περιοχής, και ειδικά εδώ στην Κρήτη, έτσι ώστε τα προϊόντα του να είναι ανταγωνιστικά και ποιοτικά, σε σχέση με αυτά των άλλων χωρών.

Θεωρώ ότι η δράση της εταιρίας μας, όπως και κάθε άλλης επιχείρησης μικρής ή μεγάλης, σίγουρα βοηθάει στην οικονομική ανάπτυξη μιας περιοχής.

Σίγουρα τα Κρητικά προϊόντα είναι ένας καθρέφτης της Κρήτης στο εξωτερικό και για αυτό θα πρέπει να τα αξιοποιήσουμε, όσο περισσότερο μπορούμε, γιατί έτσι εμείς οι παραγωγοί και στηριζόμαστε και απορροφάται το προϊόν μας αλλά και εκτός αυτού διαφημίζεται σε πελάτες του εξωτερικού.

H χρονιά ορόσημο για την εταιρία μας είναι το έτος 2019, γιατί κατά το έτος αυτό πετύχαμε την καθετοποίηση των προϊόντων μας.

Tο όνομά μου είναι Μανούσος Πεδιαδίτης, είμαι χημικός και είμαι ο ιδρυτής και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Bioaroma φυσικά προϊόντα.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία/Post Production: Πάνος Τσιροζίδης
Κάμερα – Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Ζωγραφάκης
Production Co-ordination και Επιμέλεια Συνέντευξης: DigitalWise – Νίκη Οικονομοπούλου
Κείμενα & υποτιτλισμός: Νίκη Οικονομοπούλου
Project Manager: Κυριακή Κωστολίδου
Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των θεματικών παρουσιάσεων και ενεργειών που υλοποιεί το LoveGreece.com, με στόχο την προώθηση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό, μέσα από τα πρόσωπα χαρισματικών Ελλήνων που σηματοδοτούν την εξωστρεφή Ελλάδα.

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Minos Beach art hotel για την ευγενική φιλοξενία του και τη συμβολή του στην πραγματοποίηση των γυρισμάτων.
minosbeach.com