Σε συνέχεια της πρόσκλησης που απηύθυνε το MIT Enterprise Forum Greece για συμμετοχή στο διαγωνισμό MITEF Greece  Startup  Competition 2018, που διεξάγεται για 4η συνεχή χρονιά στη χώρα μας, ανακοινώνεται η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του διαγωνισμού καθώς και οι ομάδες που προκρίθηκαν στoν ημιτελικό γύρο. O διαγωνισμός στοχεύει στο να συμβάλει ουσιαστικά στη δυναμική ανάπτυξη, την ποιοτική αναβάθμιση και την προώθηση της ελληνικής τεχνολογικής επιχειρηματικότητας.

Οι 24 ομάδες που αναδείχθηκαν και εντάσσονται πλέον στο 3μηνο πρόγραμμα του διαγωνισμού, το οποίο περιλαμβάνει mentoring & workshops, είναι με αλφαβητική σειρά οι ακόλουθες: ΑΓΩ, Advanced Intelligent Robotics, Agile Agriculture Technologies, AJM Med-i-caps, Algotracing Technologies, BoatsAdvisor®, Cashloop, DeepMed IO LTD, Disabledbook, Drizz, eNVy softworks, HireProfs, iBusiness, IFAAacademy, Ingredio, Innate Repair, Intellihost, Lawcals, Local Buddy, New Element, Pegneon, Quantimetrica, Solumbro και SWAP.

Αξίζει να σημειωθεί πως  από τις ομάδες που πέρασαν στον επόμενο γύρο, 7 ανήκουν στο χώρο του Software, 6 στον τομέα της Βιοτεχνολογίας & Υγείας, 3 στο χώρο του Internet & Web, 2 στο χώρο του Computer & Electronics Hardware, ενώ τέλος 6 εξ’ αυτών ειδικεύονται σε άλλους τομείς (Τουρισμός, Fintech κ.α.).

H Τελετή Λήξης και Απονομής του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουλίου, 2018, στην Αθήνα. Την ημέρα εκείνη οι 10 finalists θα παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους πρόταση μπροστά στο κοινό και η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις 3 νικήτριες ομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστοσελίδα του MIT Enterprise Forum Greece.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα για το διαγωνισμό του MIT Enterprise Forum Greece.