Το MyCretangoods.com συστήνει από το 2014 μέχρι και σήμερα τα καλύτερα προϊόντα υπεύθυνων παραγωγών από κάθε τόπο και χωριό της Κρήτης σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μέσα από το ηλεκτρονικό του κατάστημα.

Το δίκτυο διανομής των προϊόντων του MyCretangoods.com μετρά 49 χώρες όπου  στέλνει εκλεκτά τρόφιμα, ποτά και άλλα προϊόντα που εκφράζουν τη ζωή και την κουλτούρα της Κρήτης.

Το όραμα του MyCretangoods.com είναι να προσφέρει την ευκαιρία στους θαυμαστές της Κρήτης σε όλο τον κόσμο να απολαύσουν στο σπίτι τους παρέα με φίλους και συγγενείς γεύσεις και αρώματα της όμορφης Κρήτης. Με λίγη τσικουδιά, ένα καλό κρητικό κρασί, παξιμαδάκια, παραδοσιακά μπισκότα, σταφίδες και άλλες νοστιμιές μπορούν να απολαύσουν χαλαρές στιγμές και να νιώσουν σαν να βρίσκονται στο αγαπημένο τους νησί. Οι λάτρεις της κρητικής/μεσογειακής διατροφής επωφελούνται από τις ευεργετικές ιδιότητες πληθώρας αγνών Κρητικών προϊόντων.

Στη λίστα των Top 6 κρητικών προϊόντων που συνοδεύουν κάθε παραγγελία είναι: η τσικουδιά, το κρητικό μέλι, τα κρητικά κρασιά, προϊόντα χαρουπιού, βότανα της Κρήτης και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Oι στόχοι για το μέλλον του MyCretangoods.com είναι να εντάξουν στην γκάμα των προϊόντων τους και άλλα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα από τα νησιά και την ηπειρωτική Ελλάδα και να συμβάλλουν έτσι στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών αγαθών.

Επισκεφθείτε τη σελίδα και ανακαλύψτε περισσότερα εδώ.