Την ανάδειξη της νέας γενιάς σε διαμορφωτή των εξελίξεων φιλοδοξεί να ενισχύσει και το 2019 το πρόγραμμα NBG Business Seeds, που γιορτάζει φέτος τα 9α γενέθλιά του.

Το NBG Business Seeds είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης της καινοτόμου και εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας. Περιλαμβάνει δράσεις ανάδειξης και προβολής καινοτόμων ιδεών και έργων, εκπαίδευσης και καθοδήγησης ομάδων, παροχής υποδομών, δικτύωσης και χρηματοδότησης.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος, διεξάγεται και ο Διαγωνισμός «Καινοτομίας και Τεχνολογίας», δίνοντας στη νέα γενιά τη δυνατότητα να ανοίξει τα φτερά της στην παγκόσμια επιχειρηματική πραγματικότητα. Μέχρι σήμερα, ο Διαγωνισμός έχει αναδείξει 80 νικήτριες εταιρείες που έχουν βραβευτεί με 392.000 ευρώ.

Παράλληλα, το πρόγραμμα NBG Business Seeds την τελευταία 4ετία προσφέρει και χρηματοδότηση, έχοντας στηρίξει 19 εταιρείες με 5,7 εκατομμύρια ευρώ.

To NBG Business Seeds θα συνεχίσει εξίσου δυναμικά και φέτος, υπογραμμίζοντας ότι η επένδυση στην καινοτομία είναι μονόδρομος για την ανταγωνιστικότητα της χώρας στο μέλλον, σε μία εποχή που η τεχνολογία επιταχύνει τις εξελίξεις διεθνώς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα NBG Business Seeds επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση nbg.gr/nbgseeds.