Από την έναρξη της πανδημίας COVID-19, όλοι οι τομείς στις δραστηριότητες και τις διοργανώσεις αθλητισμού, τεχνών, πολιτισμού επηρεάστηκαν βαθιά παγκοσμίως. Παρά το γεγονός ότι η πανδημία έπληξε την καλλιτεχνική κοινότητα, οι χορογράφοι, οι γονείς και οι διοργανωτές κατάφεραν να υποστηρίξουν την ενασχόληση των παιδιών με την τέχνη του μπαλέτου. Δεκάδες νέοι χορευτές και χορεύτριες, από Ελλάδα και Κύπρο θα συναντηθούν με διαδικτυακό τρόπο στις 10-11 Οκτωβρίου, για να παρουσιάσουν τη χορογραφία τους στα πλαίσια του Πανελλήνιου Διαγωνισμού “NATIONALS 2020 – Virtual edition”.

Οι υψηλότερες βαθμολογίες θα διεκδικήσουν υποτροφίες, τίτλους και χρηματικά έπαθλα. Οι Χορευτές που θα διακριθούν για την τεχνική και την καλλιτεχνική τους παρουσία, θα αποτελέσουν το Σώμα Επίλεκτων Χορευτών Μπαλέτου & Σύγχρονου Χορού και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μπορούν να προμηθευτούν τον ανάλογο κωδικό και να συνδεθούν είτε ζωντανά (live streaming) είτε όποια άλλη στιγμή επιθυμούν (on demand).

Το LoveGreece.com συμμετέχει ως υποστηρικτής του Πανελλήνιου Διαγωνισμού “NATIONALS 2020 – Virtual edition”.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.