Το PRAKSIS Business Coaching Center (BCC) διοργανώνει τον E’ κύκλο του Προγράμματος Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας, και προσκαλεί υποψήφιους που φιλοδοξούν να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα να δηλώσουν συμμετοχή βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται παρακάτω.

Το Πρόγραμμα Ανάπτυξης της Επιχειρηματικότητας απευθύνεται σε υποψήφιους που επιθυμούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση (οποιοδήποτε είδος μικρής ή μεσαίας επιχείρησης) καθώς και σε επιχειρήσεις που τελούν ήδη εν λειτουργία, και έχει διάρκεια εκπαίδευσης 4 μηνών (Μάρτιος – Ιούνιος 2016). Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν στους επιλεγέντες συμμετέχοντες.

Οι συμμετέχοντες του προγράμματος PRAKSIS BCC που το ολοκληρώνουν και έχουν ένα βιώσιμο επιχειρηματικό σχέδιο θα έχουν τη δυνατότητα να ελκύσουν κεφάλαιο εκκίνησης και να ξεκινήσουν την επιχείρηση τους μέσω της πλατφόρμας One-up. Η καινοτόμα αυτή πλατφόρμα αποτελεί ένα εργαλείο Crowdfunding του προγράμματος Βusiness Coaching Center που υλοποιείται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό PRAKSIS και αποτελεί μια εναλλακτική μορφή άντλησης κεφαλαίου για επιχειρηματίες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφτούν το site, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τα απαραίτητα έγγραφα στο i.babali@praksis.gr, έως και τηνΚυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016, 17.00μ.μ. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Αιτήσεις με ελλιπώς συμπληρωμένα έγγραφα δεν θα προχωρούν στο στάδιο της αξιολόγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.