Η ανθρωπιστική οργάνωση PRAKSIS και το Citi Foundation ανανεώνουν ξανά τη συνεργασία τους για τη συνέχιση του βραβευμένου και επιτυχημένου προγράμματος PRAKSIS Business Coaching Center (BCC), με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, το Ίδρυμα Citi ανανεώνει μέχρι τον Ιανουάριο 2021 τη χρηματοδότηση του προγράμματος επιχειρηματικότητας PRAKSIS BCC, με στόχο την υποστήριξη τουλάχιστον 120 νέων επιχειρηματιών, με τα εφόδια που χρειάζονται προκειμένου να μετατρέψουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε βιώσιμη επιχείρηση.

Το Citi Foundation, μέσω της παγκόσμιας πρωτοβουλίας Pathways to Progress, είναι αποκλειστικός χρηματοδότης του PRAKSIS BCC από τον Αύγουστο 2016 και μέχρι τώρα αυτή η συνεργασία έχει να επιδείξει τρεις βραβεύσεις (Education Business Awards 2017 & 2018), τη δημιουργία 85 μικρομεσαίων επιχειρήσεων και 200 θέσεων εργασίας.

Η μεθοδολογία του PRAKSIS BCC στηρίζεται στην ολιστική στήριξη των νέων επιχειρηματιών. Αφενός υποστηρίζεται η επιχειρηματική ιδέα, με τη συμβουλευτική, τον προγραμματισμό και τη στρατηγική που χρειάζεται προκειμένου να μετατραπεί σε βιώσιμη επιχείρηση. Αφετέρου, ενισχύεται ο ίδιος ο επιχειρηματίας, με την ενδυνάμωση των προσωπικών του δεξιοτήτων προκειμένου να επιτύχει στην επιχειρηματική σκηνή.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ.