Η αγορά ESG / SRI αναπτύσσεται με σταθερό ρυθμό τα τελευταία χρόνια, αποτελώντας παγκόσμια τάση για εταιρείες και οργανισμούς. Το 5ο ESG Investments & Sustainable Finance Forum της Global Sustain, είναι πιο σχετικό από ποτέ, αναδεικνύοντας θέματα που σχετίζονται με την τρέχουσα κρίση COVID-19 και την ανάπτυξη της κουλτούρας ESG (Environmental, Social & Governance).

Φέτος, για λόγους ασφαλείας, το Forum θα πραγματοποιηθεί σε digital μορφή στις 10 Νοεμβρίου 2020, στις 17:00-20:30. Για μια ακόμη χρονιά έχουμε την πολύτιμη υποστήριξη σημαντικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων όπως είναι τα: FNG, SEB και Investitionsbank Berlin.

Τα κύρια θέματα συζήτησης του φετινού Forum είναι:

  • Υπεύθυνες επενδύσεις και κεφαλαιαγορές στη νέα εποχή COVID-19. Ο αντίκτυπος της πανδημίας στα ESG Funds / ESG Investments.
  • Στρατηγική επένδυσης ESG σε περίοδο αναταραχής στις διάφορες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, από την προοπτική κινδύνου και απόδοσης.
  • ESG και εταιρείες.
  • Το μέλλον της βιώσιμης χρηματοδότησης υπό το φως της νέας ευρωπαϊκής νομοθεσίας Taxonomy. Διεθνή πρότυπα (π.χ. TCFD) και ο αντίκτυπός τους στη χρηματοπιστωτική βιομηχανία και στις εταιρείες σε περίοδο COVID-19.

Το ESG Responsible Investments & Sustainable Finance Forum φέρνει κοντά εμπειρογνώμονες και ανώτερα στελέχη από τομείς όπως: Investment & Asset Management, Τράπεζες, Εταιρείες, Ενώσεις και Ινστιτούτα, προσφέροντας δυνατότητες υψηλού επιπέδου δικτύωσης και μια πλατφόρμα συζήτησης για χρηματοοικονομικά θέματα, επενδύσεις, τραπεζικές συναλλαγές, ESG / SRI investments, green finance και σχετικές με τη βιώσιμη ανάπτυξη τάσεις. Το Forum είναι το απόλυτο επιχειρηματικό εργαλείο για την τρέχουσα αγορά ESG / SRI.

Για να παρακολουθήσετε το forum μπορείτε να εγγραφείτε εδώ