Αυτά τα Χριστούγεννα η COCO-MAT μεταδίδει την αγάπη της για τη φύση και την κοινωνία με τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια «Rethink Christmas, reuse materials, return the love».

Rethink Christmas, γιατί το πνεύμα των Χριστουγέννων δεν πρέπει να εξαντλείται στα δώρα και την οικογενειακή θαλπωρή μόνο τις ημέρες των εορτών, αλλά να διαχέεται με την κοινωνική μας προσφορά όλο τον χρόνο.

Reuse materials γιατί μπορούμε να βρούμε τρόπους να ξαναχρησιμοποιήσουμε υλικά και να γεννήσουμε από αυτά νέα προϊόντα.

Και τέλος, return the love γιατί καθήκον όλων μας είναι να επιστρέφουμε στο κοινωνικό σύνολο την εκτίμηση και την αγάπη που δεχόμαστε, ώστε να φτιάξουμε μαζί ένα καλύτερο κόσμο.

Τα στολίδια αυτά φτιάχνονται από ρετάλια υφασμάτων που περισσεύουν από την κατασκευή των στρωμάτων στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Ξάνθη. Kατασκευάζονται από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα.

Αποκτώντας τα,  συμμετέχετε κι εσείς στην προσπάθεια της Cocomat: φροντίζετε το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας υφασμάτινα στολίδια αντί για πλαστικά, δίνετε νέα ζωή σε καθημερινά υλικά και προσφέρετε χαμόγελο και καθημερινή εργασία σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Καλές γιορτές.