Η SiEBEN, συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει το “The Economist” ως IT Sponsor. Η εκδήλωση με τίτλο “FIFTH EU-SOUTHEAST EUROPE SUMMIT – EXPORING PATHS TO PROSPERITY” λαμβάνει χώρα την Τετάρτη 05/10, στο Austrian Federal Economic Chamber, στην Βιέννη.

Ο Μενέλαος Μακρυγιάννης, International Sales Manager της SiEBEN, συμμετέχει με ομιλία, με τίτλο “Taking the Next Step with Technology: A Glimpse Into the Future”, όπου θα παρουσιάσει μία νέα προσέγγιση για τον τρόπο που πρέπει να σχεδιάζονται τα επιχειρηματικά μοντέλα.

Εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο θα βρίσκονται στην εκδήλωση, όπου θα γίνει καταιγισμός ιδεών, συζήτηση και νέες προτάσεις για όλα τα ζητήματα που θα τεθούν, όπως το χτίσιμο εταιρικών σχέσεων, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και τις νέες ευκαιρίες για επενδύσεις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με εξειδικευμένα στελέχη της εταιρείας μας και να πληροφορηθούν για τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές λύσεις και εφαρμογές, οι οποίες είναι ικανές να προσφέρουν στους εταιρικούς χρήστες τις εμπειρίες που υπόσχεται η νέα εποχή της Επιχειρησιακής Πληροφορικής.

Πηγή businessnews.gr.