Ο μαγειρικός χαρακτήρας της Σίφνου εμφανίζεται σε ένα άρθρο 12 σελίδων στο τεύχος Μαΐου της βρετανικής έκδοση του παγκοσμίου φήμης ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveller.

Με τίτλο “Το πιο νόστιμο ελληνικό νησί απ ‘όλα», το άρθρο περιγράφει τον προορισμό και   απεικονίζει με ακρίβεια την ξεχωριστή του ατμόσφαιρα, ενώ παρουσιάζει τις ιδιαίτερες γαστρονομικές απολαύσεις που προσφέρει. Ο τίτλος εμφανίζεται επίσης και στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Η Rachel Howard, συγγραφέας του άρθρου και ευρέως γνωστή συντάκτρια στον τομέα του φαγητού  και ο υπεύθυνος για τις υπέροχες φωτογραφίες του άρθρου, βραβευμένος φωτογράφος, David Loftus, κλήθηκαν στη Σίφνο το περασμένο καλοκαίρι από τον Όμιλο Βερίνα. Η ομάδα του όμιλου Βερίνα συνόδευσε τους δύο επισκέπτες στην περιήγησή τους στο νησί και τους έδωσε συμβουλές για τα διάφορα μυστικά που κάνουν τη Σίφνο τόσο μοναδική.

Η βρετανική έκδοση του Condé Nast Traveller έχει 335.000 αναγνώστες κάθε μήνα, ένα ακροατήριο υψηλού κοινωνικο-οικονομικού προφίλ που αγαπά τα πολυτελή ταξίδια και αποτελεί έναν ιδανικό κοινό-στόχο για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στη Σίφνο.

Πηγή gtp.gr.

 

sifnos