Ανανεωμένο σε δομή και περιεχόμενο «επιστρέφει» στις 30 Μαρτίου 2016 το Social Media Day in Athens στην τρίτη του διοργάνωση, που θα έχει κεντρικό θέμα «The Social Business Experience» και θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο του ALBA Graduate Business School at The American College of Greece (Ξενίας 6-8, Αθήνα).

Η φετινή διοργάνωση θα προσφέρει στους συμμετέχοντες εξαιρετικό περιεχόμενο σε τρεις θεματικές ενότητες, εμπλουτισμένο με μια πραγματική κοινωνική εμπειρία. Στην πρώτη θεματική ενότητα, γνωστοί επαγγελματίες του digital marketing θα μιλήσουν για τις σύγχρονες τάσεις στα Social Media και τις προοπτικές από την ενσωμάτωση τους, σχεδόν ολοκληρωτικά, στη σύγχρονη επιχειρηματική στρατηγική και την τεχνολογική πρόοδο.

Η δεύτερη ενότητα είναι «αφιερωμένη» στην αγορά της «φιλοξενίας» και στον ρόλο που έχουν πλέον τα Social Media στην καθημερινότητα της, με επαγγελματίες του χώρου και ειδικευμένους marketers να συζητούν τις νέες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία σε αυτή την τόσο σημαντική και ανταγωνιστική ελληνική βιομηχανία.

Στη συνέχεια, στην τρίτη ενότητα, τον λόγο παίρνει το κοινό! Το Social Media in The Real World!® είναι ένας διαγωνισμός για εταιρίες και freelancers που θα ήθελαν να παρουσιάσουν και να συζητήσουν τα projects που έχουν κάνει για τους ίδιους ή πελάτες τους διεκδικώντας το ενδιαφέρον, το σχόλιο και το χειροκρότημα των συνέδρων.

Περισσότερα στο epixeiro.gr.