Η εκδήλωση θεσμός για τις κοινωφελείς οργανώσεις, έδωσε για 3η συνεχόμενη χρονιά την ευκαιρία σε σχεδόν 70 ΜΚΟ από όλη την Ελλάδα να έλθουν σε επαφή με Εκπροσώπους από 19 Κοινωφελή Ιδρύματα, Εταιρείες και Πρεσβείες, κάνοντας speed-dating.

Το HIGGS Donors Speed-dating Event ΙΙΙ πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουνίου 2019, στο κτίριο του HIGGS. Σε 5 ώρες, ΜΚΟ από όλη την Ελλάδα παρουσίασαν τη δράση και το έργο τους, Χρηματοδότες παρέθεσαν τη στρατηγική τους και μαζί διερεύνησαν δυνητικές συνεργασίες που θα βοηθήσουν την κοινωνία μας να καλύψει σημαντικές ανάγκες ευάλωτων ομάδων, σε 5 κατηγορίες: Εκπαίδευση, Κοινωνική Πρόνοια, Οικονομική Ανάπτυξη, Περιβάλλον, Υγεία & 3η Ηλικία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ιδρυτικός Δωρητής του HIGGS, και το Costas M. Lemos Foundation, ο Μεγάλος Δωρητής του οργανισμού.

Χρηματοδότες και ΜΚΟ σε ένα Speed-dating διαφορετικό από τα άλλα.

Ήταν πλαισιωμένοι από τους: ΑΒ Βασιλόπουλο, Αθηναϊκή Ζυθοποιΐα, Alpha Bank, Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, Ίδρυμα Μποδοσάκη, Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας των Η.Π.Α, Nestle Hellas, Οικογένεια Χριστοδούλου, Παπαστράτο, PwC Greece, Stoiximan, ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, Hellenic Initiative, Τράπεζα Πειραιώς, Υγεία.