Ο πιο συναρπαστικός pitching διαγωνισμός για startups “The Squeeze” του Orange Grove, του διεθνούς startup incubator της Αθήνας, θα διεξαχθεί για μια ακόμα φορά στις 14 Μαΐου! Ο δημοφιλής διαγωνισμός φέτος είναι αφιερωμένος σε startups από τον τομέα της Αγρο-τεχνολογίας και των Τροφίμων και έχει τίτλο #FarmingtheFuture, ενώ διοργανώνεται από την Πρεσβεία της Ολλανδίας και την Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Ελλάδα.

Στη σκηνή του Orange Grove θα ανέβουν οκτώ φιλόδοξοι startuppers που ξεχώρισαν στο πρώτο στάδιο αξιολόγησης για να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα σε ένα ευρύ κοινό, το οποίο αποτελούν επενδυτές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και startup enthusiasts, αλλά και να απαντήσουν στις δύσκολες ερωτήσεις του διεθνούς πάνελ κριτών, διεκδικώντας ένα από τα έπαθλα του διαγωνισμού.

Μετά το διαγωνισμό, η εκδήλωση θα συνεχιστεί με ευκαιρίες δικτύωσης, άφθονη μπύρα, προσφορά της Heineken, μεγάλου χορηγού του Orange Grove καθώς και με λαχταριστή πίτσα που προσφέρει το αγαπημένο brand ιταλικού φαγητού L’ Artigiano. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης θα είναι η εφημερίδα «Καθημερινή» και το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ.

Ο διαγωνισμός “The Squeeze” είναι ανοιχτός προς το κοινό και η είσοδος είναι ελεύθερη. Παρακαλούμε να κάνετε την εγγραφή σας έγκαιρα στο Eventbrite! (https://www.eventbrite.com/e/the-squeeze-tickets-46398106987)

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.orangegrove.eu.