Τρεις μέρες έμειναν για την έναρξη του μεγαλύτερου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Επιχειρηματικότητας  Startup Europe Week Crete που διοργανώνεται για 4η συνεχόμενη χρονιά από τον επίσημο πρεσβευτή του στην Κρήτη τον Youth Entrepreneurship Club.

Το  Startup Europe Week Crete 2019, θα διεξαχθεί σε Λασίθι, Ηράκλειο,  Ρέθυμνο, και Χανιά,  με σκοπό τη “μεταφορά” του πάθους για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τα startups σε όλη την Κρήτη.

Λασίθι: Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019

Ηράκλειο: Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019

Ρέθυμνο: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Χανιά: Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019

Φέτος, το συνέδριο έχει την θεματική «Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα: Κρήτη – Ευρώπη – Κόσμος».

Κοινό και ομιλητές θα εμπνευστούν, θα δικτυωθούν, θα μοιραστούν εμπειρίες και θα δημιουργήσουν προτάσεις για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού startup οικοσυστήματος στην Κρήτη. Πιο συγκεκριμένα, το Startup Europe Week Crete 2019, αποτελείται από ομιλίες, πάνελ στρογγυλής τραπέζης, workshops, διαγωνισμούς και κλειστές παρουσιάσεις σε angel investors.

Το Startup Europe Week διοργανώνεται στην Κρήτη εθελοντικά από τον Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας). Αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe Initiative και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ενδεικτικά απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, καθηγητές, ξενοδόχους, φοιτητές, νέους επιστήμονες, μηχανικούς, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, ανέργους, κοινωνικές επιχειρήσεις, παραγωγούς, πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους, startuppers κ.α

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.