Ο Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) διοργανώνει εκ νέου το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο για Startups (Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα) – Startup Europe Week Crete για 3η συνεχόμενη χρονιά, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης.

Το  Startup Europe Week Crete 2018, θα διεξαχθεί σε Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Λασίθι,  με σκοπό τη “μεταφορά” του πάθους για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομίας και τα startups σε όλη την Κρήτη!

Φέτος, το συνέδριο έχει τη θεματική “Αναπτύσσοντας το επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Κρήτη”.

Κοινό και ομιλητές θα εμπνευστούν, θα δικτυωθούν, θα μοιραστούν εμπειρίες και θα δημιουργήσουν προτάσεις για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού startup οικοσυστήματος στην Κρήτη! Πιο συγκεκριμένα, το Startup Europe Week Crete 2018, αποτελείται από ομιλίες, πάνελ στρογγυλής τραπέζης, workshops, διαγωνισμούς και κλειστές παρουσιάσεις σε angel investors.

Το Startup Europe Week διοργανώνεται στην Κρήτη εθελοντικά από τον Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας). Αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων του Startup Europe Initiative και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ενδεικτικά απευθύνεται σε: επιχειρηματίες, καθηγητές, ξενοδόχους, φοιτητές, νέους επιστήμονες, μηχανικούς, εκπροσώπους οργανισμών ή επιχειρήσεων, ανέργους, κοινωνικές επιχειρήσεις, παραγωγούς, πολιτιστικές επιχειρήσεις, θερμοκοιτίδες, ακαδημαϊκά ιδρύματα, τοπικές ομάδες, κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις, συμβούλους επιχειρήσεων, οικονομολόγους, startuppers κ.α

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή πατήστε εδώ.