Έχετε μια ιδέα που θέλετε να ακολουθήσετε ή ένα πρόβλημα που θέλετε να λύσετε, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε;

Το Techstars Startup Weekend είναι το μέρος για να αναζητήσετε μια ομάδα, να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο της ιδέας σας, να επικυρώσετε την επιχειρηματική σας ιδέα και να λάβετε σχόλια από έμπειρους επιχειρηματίες, όλα σε ένα Σαββατοκύριακο.

Τι πρέπει να φέρετε;

Πολλή ενέργεια! Θα τοποθετήσετε τη δική σας ιδέα ή θα ακούσετε άλλους, κατόπιν θα ψηφίσετε τις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες και θα διαμορφώσετε ομάδες με διαφορετικά σύνολα δεξιοτήτων. Μπορείτε να έρθετε με φίλους, αλλά θα έχετε την πλήρη εμπειρία εάν συμμετέχετε σε ξεχωριστές ομάδες. Θυμηθείτε, είναι όλα σχετικά με την ομάδα.

Η ιδέα σας πρέπει να είναι κάτι στο οποίο δεν έχετε εργαστεί προηγουμένως. Η ιδέα που θέτετε και το πρόβλημα που επιδιώκετε να λύσετε πρέπει να μπορεί να καλύψει κοινωνικά, εκπαιδευτικά, οικονομικά, περιβαλλοντικά ή άλλα ζητήματα. Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα αντιμετωπίσετε την πρόκληση να δημιουργήσετε ένα πρωτότυπο του MVP σας ή ένα ελάχιστο βιώσιμο προϊόν που να ταιριάζει στις ανάγκες του πελάτη-στόχο σας. Θα λάβετε feedback και θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε την ιδέα σας! Σημαντικό: Δεν μπορείτε να έχετε εργαστείτε προηγουμένως πάνω σε αυτή την ιδέα.

Το Techstars Startup Weekend είναι ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εμπειρίες. Το εισιτήριό σας περιλαμβάνει:

  • 7 πλήρη (και νόστιμα) γεύματα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.
  • Οφέλη και εκπτώσεις από τους παγκόσμιους συνεργάτες μας.
  • Συναντήσεις με καταπληκτικούς συμβούλους.
  • Ένα νέο δίκτυο προγραμματιστών, σχεδιαστών και επιχειρηματιών πρόθυμων, όπως εσείς, να αλλάξετε τον κόσμο.
  • Όλο το διαδίκτυο και τον καφέ που μπορείτε να καταναλώσετε.

Μην περιμένετε άλλο για να συμμετάσχετε στην κίνηση Techstars Startup Weekend!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ!